Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Шевченка Т. вул., 60, Львів, Галицький район

850 $
Код №:
6604
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
65 м2
Поверх
11 поверх
Поверхів будинку
16 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Шевченка Т. вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Галицький район - ціна 850 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2-кім. квартири Львів, вул. Шевченка 60 (ЖК Семицвіт Новобуд). Поверх 11/16ц., площа 65 кв.м. Дві кімнати, кухня-студіо, кладова, підвал. Дизайнерський ремонт. Неймовірний краєвид! Необхідна побутова техніка: пралька, сушарка, посудомийка, кондиціонери, 2 телевізори. Індивідуальне опалення, підігрів підлоги. 
В мікрорайоні, де розташувався житловий комплекс «Семицвіт» у Львові по вулиці Шевченко, 60 мешкати не тільки цікаво, але й безпечно. Замкнута прибудинкова територія, наявність контролю доступу, а також консьєрж-служба в кожному під’їзді забудови не дозволять нікому зі сторонніх потрапити в її двір. Мешканці та їхні діти будуть в безпеці і в день, і вночі. Окрім систем безпеки, на території будинку знаходиться гостьовий та підземний паркінг на кілька рівнів. Окрім автомобільної стоянки, облаштовані місця для зберігання велосипедів. «Семицвіт» – житловий комплекс для дорослих і малечі, тому на його території є все для їх дозвілля: дитячий та спортивний майданчик, газони, лавки, на яких можна проводити увесь вільний час.
Передбачено ряд об’єктів інфраструктури: власний торговий центр з зоною фудкорт, вже працюють два дитячі садочки, футбольне поле на даху багаторівневого паркінгу та спортзал.
Семицвіт це найбільший та унікальний житловий комплекс, який розташований в центральній частині міста Львова. До Оперного театру – 15 хвилин ходьби. Проте це тихий та зелений район міста.
У ЖК «Семицвіт» жити безпечно. Огородження комплексу, контроль доступу на територію, консьєрж-служба в кожному під’їзді.
Мешканці ЖК можуть проводити своє дозвілля на прибудинкових майданчиках: ігровий для дітей молодшого віку, окремий спортивний майданчик для дітей старшого віку, а також майданчик для занять спортом чи зелені зони для тихого пасивного відпочинку.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Шевченка Т. вул.
Будинок №
60
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 309 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber