Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Степанівни О. вул., 8, Львів, Галицький район

550 $
Код №:
6572
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
68 м2
Поверх
4 поверх
Поверхів будинку
7 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Степанівни О. вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Галицький район - ціна 550 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2-кім. квартири Львів, вул. Олени Степанівни 8 (ЖК Manhattan Новобудова). Поверх 4/7ц., площа 68 кв.м. Меблі у всіх кімнатах, 2 балкона. Ремонт. Кімнати ізольовані. Опалення індивідуальне.
«Manhattan» - це житловий комплекс, що подарує відчуття справжнього комфорту.
Витончені англійські фасади та панорамні вікна роблять зовнішній вигляд будинків неповторним, а помешкання - світлим та просторним. Завдяки малоповерховій забудові, ЖК «Манхеттен» ідеально вписується в навколишню архітектуру. При будівництві використовуються лише сучасні та надійні матеріали, це справжнє житло бізнес класу.
Житловий комплекс «Манхеттен» має зручне розташування (поряд знаходиться головний залізничний вокзал), саме тому потрапити у будь-який район Львову не стане проблемою. Неподалік також: собор св. Юра, Львівський цирк, гімназія та дитячий садочок.
Житловий комплекс розташований у центрі Львова, тому поруч ресторани та кав'ярні, бари та паби, нічні клуби та інші заклади для дозвілля. Старий Львів з його вуличками завжди поруч — у 10 хвилинах на авто пам'ятники архітектури, музеї, галереї та шоуруми.
Купити продукти можна буде не тільки на території комплексу, а й в найближчих магазинах: до магазину «Свій маркет» — 5 хвилин пішки, до двох «Рукавичок» — 10 хвилин пішки, а до «Сільпо» — 10 хвилин на авто. Якщо потрібні свіжі фрукти та овочі — 15 хвилин пішки до «Краківського» ринку з фермерськими еко-товарами. Якщо бажаєте здійснити шопінг — 10 хвилин на авто до торгових центрів «Опера пасаж» та «Магнус»
Також у пішому доступі фітнес-клуби та тренажерні зали з тренуваннями з пауерліфтингу, йоги та фітнес-міксів.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Степанівни О. вул.
Будинок №
8
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 407 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber