Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Варшавська вул., Львів, Шевченківський район

21.000 грн.
Код №:
6757
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
73 м2
Поверх
1 поверх
Поверхів будинку
5 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Варшавська вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Шевченківський район - ціна 21.000 грн. за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда дворівневої 2к. квартири Львів, вул. На Нивах (Новобудова). Поверх 1/5ц., площа 73 кв.м., 2 окремі кімнати + кухня-студія, перша здача, свіжий ремонт, доукомплектовується меблями та побутовою технікою. У дворі є місце для автомобіля.
За 20 хвилин автомобілем від історичного центру Львова, парку «Високий Замок», площі Ринок та Львівського національного оперного театру. За декілька хвилин пішки від будинку зупинка автобусів №47А та №217А, а за 3 хвилини на авто — транспортна розв'язка, якою курсують два десятки маршрутів міського громадського транспорту.
Мешканцям не доведеться витрачати багато часу на походи за продуктами: 5 хвилин до супермаркету Blyzen'ko, 12 хвилин до супермаркету «Рукавичка», 14 хвилин до супермаркету «Арсен» та продуктового ринку. За 6 хвилин автомобілем від новобудови розташований спортивно-торгово-розважальний центр «Спартак», де працює галерея магазинів, продуктовий супермаркет «Сільпо», кінотеатр та фітнес-клуб. Для власників домашніх тварин за 10 хвилин пішки від новобудови зоомаркет «Фауна».
Випити чашечку кави по дорозі додому або на роботу можна у кафе «Культ хліба», а для поціновувачів фастфуду — за 8 хвилин на авто від будинку McDonald's. Декілька кафе та ресторанів, десятки магазинів, кінотеатр «Планета кіно», дитячий розважальний центр «Ігроленд» та продуктовий супермаркет «Сільпо» працюють у ТЦ Forum Lviv, до якого автомобілем 7 хвилин.
Батьки малюків зможуть обрати одну з дошкільних установ у пішому доступі від будинку: дитячий садок «Коло Хруся і Леся» — 4 хвилини, №31 — 9 хвилин, №57 — 12 хвилин. Ще кілька садків працюють у радіусі 5 хвилин на авто: №167, Baby club та інші. Діти шкільного віку можуть піти до першого класу або продовжити навчання у декількох муніципальних школах району: до найближчої школи №23 пішки 6 хвилин, до шкіл №91 та №43, гімназії «Престиж» — 5-7 хвилин автомобілем. Також недалеко від будинку розташовані музична школа №3, Ставропігійський професійний ліцей, Екологічний коледж Львівського аграрного університету, Українська академія друкарства та Комп’ютерна академія «КРОК».
Для занять спортом за 10 хвилин пішки працюють тренажерний зал Forever та фітнес-клуб «Кристал» з тренажерами та груповими заняттями аеробікою, пілатесом, йогою та шейпінгом.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Варшавська вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 416 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber