Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Величковського І. вул., 70, Львів, Шевченківський район

20.000 грн.
Код №:
6592
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
67 м2
Поверх
10 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Величковського І. вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Шевченківський район - ціна 20.000 грн. за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2-кім. квартири Львів, вул. Величковського 70 (ЖК Соняшник Новобудова). Поверх 10/10ц., площа 67 кв.м., євроремонт, меблі, побутова техніка. Перша здача.
ЖК «Соняшник» знаходиться в житловому мікрорайоні Рясне-2 на околиці Львова. До історичного центру міста можна доїхати за 20 хвилин на машині. Недалеко розташована зупинка громадського транспорту.
В 10 хвилинах пішки для дітей відкриті школа №100 та дитячий садок №184 «Лісова казка». У сусідньому мікрорайоні, що в 7 хвилинах їзди, є школа №92, школа-садок №94, приватний сад Baby club і мовна школа Helen Doron.
Більшість медичних установ знаходяться в 2,5 км від будинку — це міські поліклініки для дітей і дорослих, стоматологія, приватні центри. Якщо потрібно ближче — в 10 хвилинах пішки амбулаторія сімейної медицини.
У сусідніх будинках працює безліч магазинів: продуктові маркети «Оксана», «Кошик», «Рукавичка», супермаркет «АТБ», магазин косметики та парфумерії EVA та інші.
Дорога до найближчих спортзалів займе 5-7 хвилин на авто — це йога-студія з Іллею Кузьмою, тренажерні зали «Електрон» і «Формула краси».
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Величковського І. вул.
Будинок №
70
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 407 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber