Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Володимира Великого вул., 10, Львів, Франківський район

700 $
Код №:
6818
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
68 м2
Поверх
2 поверх
Поверхів будинку
9 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Володимира Великого вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Франківський район - ціна 700 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2-кім. квартири Львів, вул. В. Великого 10 (ЖК Америка). Поверх 2/9ц., площа 68 кв.м. У комфортному районі для життя. Затишне місце без шуму
автомобілів! Квартира після євроремонту, перша здача! Великий балкон! Простора кухня! Індивідуальне газове опалення! Роздільний санвузол! Дорога душова система та змішувачі фірми Hansgrohe). Електричний підігрів підлоги, кухня, коридор, ванна, туалет все роздільно! Сучасна кухня, нові меблі та техніка: телевізор, пральна машина, посудомийна машина, холодильник, вбудована духова шафа з газовою плитою, диван, двохспальне ліжко, дві шафи купе.
Для мешканців є величезна спільна тераса для відпочинку, консьєрж цілодобово, відео спостереження, пожежна сигналізація, дитяча зона в холі, стіл для настільного тенісу, місце для зберігання велосипедів та колясок, декілька дитячих майданчиків на території, а також майданчик для гри в футбол, баскетбол тощо. На територї комплексу магазини Близенько та Рукавичка, Нова пошта та багато іншого!
Біля комплексу зручна транспортна розв'язка — до центру на авто 10 хвилин, а за хвилину пішки можна дійти до зупинки громадського транспорту.
Побудувати маршрут для пробіжки можна через парк або стадіон «Динамо», який розташований за декілька хвилин пішки від комплексу. Поруч парк «Горіховий гай» — невеликі озера з дикими качками, дубові гаї з білками та куницями за одну хвилину від будинку.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Володимира Великого вул.
Будинок №
10
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 329 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber