Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Володимира Великого вул., Львів, Франківський район

700 $
Код №:
6909
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
74 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
12 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Володимира Великого вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Франківський район - ціна 700 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2кім. квартири Львів, вул. Володимира Великого 10Б (ЖК Америка). Новобудова, поверх 3/12ц., площа 74 кв.м. Кухня - студія + спальня, гардероб, мансарда (великий балкон 10м). Квартира повністю обладнана сучасною технікою, ТВ, Смарт кондиціонери, холодильник, духова шафа, варильна поверхня, мікрохвильовка, витяжка, посудомийна машина, пральна машина, домофон, усі меблі і техніка якісні. Якісний сучасний ремонт. Підігрів підлоги. Індивідуальне опалення. Є місце у підземному паркингу за окрему плату.
Біля комплексу зручна транспортна розв'язка — до центру на авто 10 хвилин, а за хвилину пішки можна дійти до зупинки громадського транспорту. Щоб мешканцям не доводилося залишати територію комплексу, на перших поверхах передбачені комерційні площі під магазини, салони краси, аптеки та інші сервіси. Для активного дозвілля поблизу ресторани, кав'ярні, бари та нічні клуби. Якщо потрібні продукти — поруч супермаркети та ринок: 10 хвилин до «АТБ» та продуктового магазину «Треш», а до «Сільпо» та «Арсену» пішки 15 хвилин .
Для занять спортом на території будуть обладнані спортивні майданчики з тренажерами та турніками. Також у 15 хвилинах фітнес-клуби, тренажерні зали та школи бойових мистецтв. Побудувати маршрут для пробіжки можна через парк або стадіон «Динамо», який розташований за декілька хвилин пішки від комплексу. Поруч парк «Горіховий гай» — невеликі озера з дикими качками, дубові гаї з білками та куницями за одну хвилину від будинку.
Тиха, сторона від парку.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Володимира Великого вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 342 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber