Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Замарстинівська вул., 127, Львів, Шевченківський район

800 $
Код №:
6780
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
100 м2
Поверх
2 поверх
Поверхів будинку
7 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Замарстинівська вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Шевченківський район - ціна 800 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2-кім. квартири Львів, вул. Замарстинівська 127 (ЖК BARCELONA Новобудова). Поверх 2/7ц., площа 100 кв.м. Перша здача! Будинок комфорт класу, якісне будівництво, піша доступність до центру міста. У квартирі 2 ізольовані спальні, 2 санвузла, гардеробна кімната, велика кухня студія об'єднана з вітальнею, просторий коридор. Ремонт в сучасному стилі Лофт. Якісні меблі, столи з натурального дерева, підігрів підлоги в кухні, коридорі, санвузлах, панорамні вікна. В квартирі є вся необхідна побутова техніка: холодильник, газова варильна поверхня, електродуховка, мікрохвильова піч, електрочайник, посудомийна машина, пральна машинка, телевізор. Вихід з кухні на балкон. Будинок має підземний паркінг (бомбосховище), біля будинку є можливість припаркувати авто, закрита територія, озеленений внутрішній дворик з дитячою площадкою, домофон, інтернет, працює ліфт.
Біля житлового комплексу Барселона зручна транспортна розв'язка: хвилина пішки до зупинок маршрутки №39 на вулиці Замарстинівській та трамваю №9 на вулиці Торф'яній, 3 хвилини пішки до вулиці Липинського та зупинок автобусів № 1А, №9, №53, №114, №121, №165, №167, №180А, №183, №184, №277, а також маршруток №25, №28, №39 та №57. Від комплексу до історичного центру Львова на авто можна доїхати за 10 хвилин.
Поруч з будинком купувати продукти можна у супермаркеті «АТБ-Маркет» та пекарні Baker shop, а також у супермаркетах «Ашан» та Sviy Market — 14-15 хвилин пішки або у гіпермаркеті «Ашан» та супермаркеті «АТБ-Маркет», до яких 4 хвилини на авто. До Краківського ринку з фермерською продукцією, свіжими фруктами та овочами автомобілем 6 хвилин.
Піша прогулянка до найближчого торгового центру «Інтерсіті» триватиме 12 хвилин. Чотири нижні поверхи комплексу займають магазини різного профілю, 5 та 6-й — ділова частина, а весь 7-й поверх — зона харчування та розваг. А за 3 хвилини на авто від житлового комплексу Barcelona розташований спеціалізований спортивний ТРЦ Spartak, в якому працюють супермаркет «Сільпо», 7-зальний кінотеатр Multiplex з дитячою зоною та Sportlife з басейном олімпійського стандарту.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Замарстинівська вул.
Будинок №
127
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 346 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber