Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Замарстинівська вул., 70, Львів, Шевченківський район

1.200 $
Код №:
7104
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
65 м2
Поверх
1 поверх
Поверхів будинку
2 поверховий
Тип будівлі
Старий фонд
Клас житла
Еліт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Замарстинівська вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Шевченківський район - ціна 1.200 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда двокімнатної квартири класу люкс Львів, вул. Замарстинівська (Хімічна). Площа 65 кв.м. Дворівнева.
Оренда двоповерхової авторської вілли зі справжнім австрійським духом поруч з центром міста на одній із найстаріших вулиць Львова - Замарстинівській. Реставрована та модернізована, зручне розташування поряд з супермаркетами, торговельним центром, численними кафе та іншою інфраструктурою зробить ваше проживання комфортним. Є можливість паркувати авто на громадській безкоштовній парковці. При модернізації вілли пріорітетом були природні матеріали: дерево та камінь. На першому поверсі кухня оснащена побутовою технікою та необхідним посудом, ванна, а також вітальня з справжнім каміном. Вся підлога першого поверху з підігрівом. На другому поверсі вілли є комфортна спальня з двоспальним ортопедичним ліжком та гардеробною, а також туалетний столик.
Поруч знаходиться: Ашан 2 хв пішки, МакДональдз 3 хв пішки, Оперний 15 хв пішки або 5 хв громадським транспортом, зупинка поруч, ТЦ Forum 10 хв пішки, Високий Замок 15 хв пішки. Зручності - Кількість спальних місць 2+2, ліжко з ортопедичним матрацом, диван, розкладний туалетний столик, гардеробна, електрична плита, кухня з необхідним посудом, індивідуальне опалення, холодна і гаряча вода цілодобово, теплі підлоги на першому поверсі, кондиціонер, Smart TV, справжній камін, холодильник, фен, постільна білизна, рушники, капці.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Замарстинівська вул.
Будинок №
70
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 328 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber