Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Заводська вул., 19, Львів, Залізничний район

500 $
Код №:
6843
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
70 м2
Поверх
8 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Заводська вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Залізничний район - ціна 500 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2-кім. квартири Львів, вул. Залізнична 19 (ЖК Веселка Новобуд). Поверх 8/10ц., площа 70 кв.м. Новий ремонт, індивідуальне опалення, підігрів підлоги. Є всі потрібні для проживання меблі та побутова техніка. Два закриті балкони. На території ЖК є багато магазинів, ресторан, піцерія та різні клініки (стоматологія, косметологія). Паркінг. Дитячий Садочок на території ЖК.
Житловий комплекс Веселка розташований по вул. Залізничній у Львові, на відстані 1 кілометр від центру міста у районі з гарно розвинутою інфраструктурою. Забудова складається з 8 багатоповерхових будинків, обладнаних підземними паркінгами та приміщеннями комерційного призначення. Фасади будинків утеплені, а на внутрішньому подвір’ї встановлені гарні дитячі майданчики та обладнані зони відпочинку.
Біля будинку зручна транспортна розв'язка — 5 хвилин пішки до вулиці Шевченка та зупинок громадського транспорту: маршруток №11, №17, автобусів №210, №507, №636, №6Н, №6, №49, №112, №125, № 131, №144, №173, №177 та трамвая №7.
До найближчих супермаркетів можна дійти пішки: 8 хвилин до «Свій Маркет», 15 хвилин до «Рукавички». Також поруч кілька невеликих продуктових магазинів, а за 8 хвилин на авто можна доїхати до Краківського ринку з фермерською продукцією, свіжими фруктами та овочами. На території комплексу також планують відкрити торговий центр.
З дошкільних установ в радіусі 20 хвилин пішки або 4 хвилин їзди на авто дитячий садок «Сімейний Клуб», дошкільний центр №26 та дитячий садок №23. Школи розташовані трохи далі — 5 хвилин на авто до школи №67, 8 хвилин до школи №65, 9 хвилин їзди до школи №55, 14 хвилин до ліцею-гімназії міжнародних відносин ім. Василя Стуса.
Сходити на тренування майбутні мешканці зможуть за 10 хвилин в фітнес-клуб «Форевер» та за 15 хвилин у фітнес-клуб Forma. До інших мережевих фітнес-клубів можна доїхати за 7-9 хвилин на авто: це клуби League, ArmGo та «Інтерспорт». Для шанувальників плавання за 7 хвилин на авто від комплексу басейн спортивної бази СКА, де також поруч легкоатлетичний манеж з велотреком.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Залізничний район
Вулиця
Заводська вул.
Будинок №
19
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 367 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber