Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Зелена вул., 115Д, Львів, Личаківський район

450 $
Код №:
7386
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
66 м2
Поверх
5 поверх
Поверхів будинку
9 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Зелена вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Личаківський район - ціна 450 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2-кім. квартири Львів, вул. Зелена 115Д (ЖК Погулянка Новобуд). Поверх 5/9ц., площа 66 кв.м. Новий ремонт та сучасні меблі (2-спальне ліжко, 2 просторі шафи-купе, кухонні меблі). Вся необхідна побутова техніка. Індивідуальне опалення.
Житловий комплекс розташований за декілька хвилин пішки від парку Погулянка. Житловий комплексу «Погулянка» побудований у районі з добре розвиненою соціальною та транспортною інфраструктурою. Поруч з будинком — вулиця Зелена, якою до площі Ринок в історичному центрі міста 20 хвилин. Нею ж у різні мікрорайони Львова курсують тролейбуси №24 та №31, автобуси №46, №160, №161 та №178, міські маршрутки №15, №37, №43 та №44. Якщо потрібно до іншого міста, 6 хвилин на авто до автовокзалу та 20-25 хвилин до центрального залізничного вокзалу та Міжнародного аеропорту «Львів».
За продуктами 5 хвилин пішки до супермаркету Близенько, 6 хвилин до найближчого ринку та 13 хвилин до супермаркету в ТЦ «Арсен», а у радіусі 5-8 хвилин на авто розташовані супермаркети «АТБ-Маркет», «Сільпо», «Свій маркет» та гіпермаркети «Рукавичка» та METRO Cash & Carry.
Не бракує у районі новобудови й спортивних установах: стадіон спортивної школи №73, стадіон «Україна», палац спорту «Галичина», спортивна зала Vasil Gym, спортивний комплекс «Апекс», фітнес-клуб «Ліга». До будь-якого з них можна прогулятися пішки, витративши на дорогу від 4 до 20 хвилин. Поплавати у будь-яку пору року можна у спортивно-оздоровчому басейні «Водан», до якого 7 хвилин на авто.
Для піших прогулянок, велопоїздок та відпочинку на свіжому повітрі поруч з житловим комплексом «Погулянка» однойменний парк, а автомобілем за 5-10 хвилин можна доїхати до парків «Залізна вода», «Снопківський», «Личаківський», «Стрийський» та Винниківського лісопарку.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Личаківський район
Вулиця
Зелена вул.
Будинок №
115Д
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 352 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber