Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Зелена вул., 130, Львів, Личаківський район

300 $
Код №:
6845
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
44 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
5 поверховий
Тип будівлі
Хрущівка
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Зелена вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Личаківський район - ціна 300 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2-кім. квартири без вимкнень світла Львів, вул. Зелена (Липова Алея). Поверх 3/5ц., площа 44 кв.м., кімнати суміжно-ізольовані. Дуже теплий будинок з білої цегли, який знаходиться неподалік від парку Погулянка. В пішій доступності відділення Приват банку, Нової Пошти, Близенько, Львівські круасани, аптеки. Кімнати суміжно ізольовані, зашклений балкон, центральне опалення та колонка на гарячу воду. Працює домофон. В наявності вся побутова техніка та меблі: холодильник, газова плита, витяжка, мікрохвильовка, пральна машина, витяжка у ванній кімнаті, двоспальне ліжко, великий розкладний диван, 2 великі вмісткі шафи, інтернет. Ідеально підійне для пари або поодиноких людей.
Будинок розташовано у Личаківському районі Львова, за 15 хвилин автомобілем від площі Ринок та історичної частини міста. Поруч з будинком зупинки кількох міських автобусів, тролейбусів та маршруток, за 2 хвилини автомобілем — транспортна розв'язка на перетині вулиць Джорджа Вашингтона та Зеленої, вона ж автотраса Н-09 Мукачеве — Івано-Франківськ — Львів.
Також купувати продукти можна у декількох магазинах та супермаркетах Личаківського району: до супермаркету «Вопак» — 2 хвилини пішки, до магазину «ДеЛюкс» — 9 хвилин, до магазину Shuvaryk, супермаркетів «Арсен» та Metro Cash & Carry — 3-4 хвилини на авто.
Займатися спортом поруч із будинком можна у студії йоги Олени Бакай, палаці спорту «Галичина» або на стадіонах «Україна» та «Гарт», прогулявшись пішки 8-9 хвилин. За 4-6 хвилин на авто від будинку розташовані фітнес-центр Apeks та басейн «Водан». Для поціновувачів піших прогулянок поруч прогулянковий маршрут, а для дітей — перший урбан-парк із майданчиками для баскетболу, стрітболу, скейтборду та інших вуличних видів спорту.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Личаківський район
Вулиця
Зелена вул.
Будинок №
130
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 467 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber