Довготривала оренда, 3 кімнатна квартира, Червоної Калини просп., 64, Львів, Сихівський район

20.000 грн.
Код №:
7008
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
3 кімнатна квартира
Площа загальна
100 м2
Поверх
8 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Червоної Калини просп. - Зняти квартиру у Львові довготривало Сихівський район - ціна 20.000 грн. за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 3-кім. квартири Львів, пр. Ч. Калини 64 (Новобудова). Велика, простора, світла квартира. Наявність меблів, побутової техніки, гардероб. Поверх 8/10ц. Площа 100м². 
Біля великого лісопарку височить новий житловий комплекс з комфортабельними квартирами. Перед будинком розташована площа з церквою, торговими магазинами Сільпо, Арсен, Інтерсіті, кінотеатр імені Довженка з прилеглим парком для прогулянок. Так само поруч школи, дитсадок, аптеки, банки та інші об'єкти. Повз будинок проходить проспект Червоної Калини, який з'єднує адміністративний центр і околицю міста.
Для мешканців обладнаний двір з дитмайданчиком і місцями відпочинку. Територія озеленена різноманітними рослинами, що створює прохолоду і тінь. До під'їздів ведуть нові пішохідні та під'їзні дороги. Для мешканців є автопаркінг і господарський майданчик. У даному житловому комплексі Ви знайдете затишне житло.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Сихівський район
Вулиця
Червоної Калини просп.
Будинок №
64
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 372 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber