Довготривала оренда, 3 кімнатна квартира, Джерельна вул., Львів, Галицький район

40.000 грн.
Код №:
6598
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
3 кімнатна квартира
Площа загальна
95 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
4 поверховий
Тип будівлі
Австрія
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Джерельна вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Галицький район - ціна 40.000 грн. за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 3-кім. квартири Львів, вул. Джерельна (ТЦ Форум). Поверх 3/4ц., площа 95 кв.м. Квартира знаходиться в центрі міста на вулиці Джерельна, 34. До Оперного Театру та площі Ринок 10-15 хвилин пішки.
У квартирі є 3 окремі спальні, вітальня з зоною кухні і 2 ванні кімнати. Для комфортного проживання в квартирі є: Wi-Fi, ТВ, індивідуальне опалення, тепла підлога, кондиціонери, кухонна техніка, посуд, пральна машина, праска, прасувальна дошка та ін.
Квартира розташована на 3-му поверсі житлового будинку. У квартирі є 3 окремі спальні, де можуть розміститися до 6 гостей. У першій спальні є двоспальне ліжко, з можливістю поділу на 2 односпальні і диван-ліжко. У другій спальні також є двоспальне ліжко. У третій спальні також є двоспальне ліжко, з можливістю поділу на 2 односпальні. Для спільного відпочинку гостей є вітальня із зоною кухні. У кухні є вся необхідна техніка: газова плита, мікрохвильова піч, чайник, холодильник, посуд, пральна машина і ін. Для зручності гостей квартира обладнана 2 роздільними ванними кімнатами, один у вітальні і біля 3-й спальні.
Зовсім поруч є торговий центр Форум з безліччю магазинів і супермаркетом. Поруч є парковка для автомобіля (вулична та закрита з охороною).
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Джерельна вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 424 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber