Довготривала оренда, 3 кімнатна квартира, Ніжинська вул., Львів, Личаківський район

1.300 $
Код №:
6682
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
3 кімнатна квартира
Площа загальна
144 м2
Поверх
4 поверх
Поверхів будинку
7 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Ніжинська вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Личаківський район - ціна 1.300 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 3-кім. квартири Львів, вул. Ніжинська (Новобудова). Поверх 4/7ц., площа 144 кв.м. Територія під охороною. Подвір'я із дитячим майданчиком. Паркомісце. Кухня: Холодильник, Посудомийка, Духовка, Мікрохвильовка, Кавоварка, Фільтрована вода. Кімнати: Кухня-вітальня, Основна спальня: Ліжко Queen-size (Вихід на балкон 1), Гостьова спальня: Ліжко Queen-size (Вихід на балкон 2), Дитяча кімната: 2 односпальних ліжка (Вихід на балкон 1), Основна вбиральня (Підігрів підлоги), Гостьова вбиральня, Коридор, Гардероб.
Звідси всього за кілька хвилин можна дістатися до мальовничого музею під відкритим небом «Шевченківський гай». В двадцяти хвилинах ходьби від центру Львова та в десяти хвилинах від ландшафтного парку «Знесіння».
У радіусі пішої доступності знаходяться храми, музеї, кафе, цілодобові супермаркети і різноманітні магазини. Недалеко лікарні, відділення аптеки. Також поблизу працюють навчальні заклади, дитсадки.
Зручна розв'язка дозволяє без проблем потрапити в будь-яку точку Львова, цьому ж сприяє й відмінно налагоджена робота міського транспорту. У чотирьох хвилинах ходьби трамвайна зупинка.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Личаківський район
Вулиця
Ніжинська вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 408 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber