Довготривала оренда, 3 кімнатна квартира, Пасічна вул., 150, Львів, Сихівський район

1.200 $
Код №:
6630
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
3 кімнатна квартира
Площа загальна
71 м2
Поверх
2 поверх
Поверхів будинку
6 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Еліт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Пасічна вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Сихівський район - ціна 1.200 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда VIP 2-кім. квартири Львів, вул. Пасічна 150 (ЖК Villa Magnolia). Новобудова, поверх 2/6ц., площа 71 кв.м., 2- спальні + простора кухня-вітальня. Повністю умебльована квартира-все нове! Щойно закінчений ремонт. Побутова техніка Electrolux, Gorenje. Окремий холодильник для зберігання вина. Просторий балкон з меблями. Комора площею 6 кв.м. для зберігання речей. Додатково можна орендувати 2 паркомісця.
Житловий комплекс Villa Magnolia у Львові облаштований французькими вікнами, що допомагають максимально зберегти природнє освітлення приміщень. Його територія огороджена, на ній забезпечений відео нагляд для безпеки власників житла, їх дітей та відвідувачів. Сторонні автомобілі не зможуть заїхати на територію дому, що допоможе зберегти затишок і тишу на прибудинковій ділянці. На ній закладено облаштування вело паркінгу, майданчиків для занять спортом, дитячого дозвілля, а також виділена територія для облаштування міні маркету та кав’ярні.
Комплекс розташований за 5 хвилин пішки від Винниківського Лісопарку, далеко від магістралей з насиченим трафіком, що гарантує чисте повітря та відсутність смогу. Майбутні мешканці зможуть гуляти по лісопарку, влаштовувати пікніки або кататися на велосипеді по численним веломаршрутам.
Купити продукти поблизу можна в мережевих супермаркетах: 5 хвилин на авто до гіпермаркету «Рукавичка» та торгового центру «Арсен», 4 хвилини до «АТБ», 7 хвилин їзди до «НАШ» та «Рукавичка», 8 хвилин до «Вопак».
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Сихівський район
Вулиця
Пасічна вул.
Будинок №
150
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 410 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber