Довготривала оренда, 3 кімнатна квартира, Сахарова А. акад. вул., 82, Львів, Франківський район

800 $
Код №:
6769
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
3 кімнатна квартира
Площа загальна
109 м2
Поверх
9 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Сахарова А. акад. вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Франківський район - ціна 800 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 3-кім. квартири Львів, вул. Сахарова 82 (Новобудова Кросворд). Поверх 9/10ц., площа 109 кв.м., з гарним видом на місто та парк. Біля Стрийського парку. 2 балкони, 2 сан. вузла. В квартирі вся необхідна техніка (посудомийна машина, пральна машина, холодильниу, кавоварка).
Житловий комплекс розташований практично в центрі міста, до Національної Опери всього 10 хвилин на машині.
Поруч з будинком є ​​кілька зелених зон: Стрийський і Студентський парки більше підходять для спокійних прогулянок, а Центральний парк культури і відпочинку — для активного проведення часу. Там є атракціони, зона для занять йогою, ресторан, дитячі ігрові комплекси і стадіон «Юність».
У пішій доступності знаходяться навчальні заклади для дітей різного віку: санаторна школа-інтернат №1, загальноосвітня школа №50 ім. Антона Макаренка, приватна школа «Джерельце», дитячий сад №42, приватні установи «Сороканожек», MouseHouse і «Світ малечі».
Медичну допомогу ви зможете отримати в приватних або державних клініках: до «Новодерм» 5 хвилин пішки, до міської поліклініки та лікарні — 15 хвилин, до дитячої поліклініки — 3 хвилини на авто.
Прихильникам активного способу життя, напевно, сподобається близькість до різних спортивних комплексів: поряд є зал гімнастики і акробатики, університетський стадіон, фітнес-клуб Malibu, студія йоги і центр скелелазіння Basement Climbing Gym.
Похід за продуктами не відніме у вас багато часу, адже в 300 м від будинку працює супермаркет «Фуршет», а трохи далі — «Рукавичка» і «Близенько».
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Сахарова А. акад. вул.
Будинок №
82
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 370 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber