Довготривала оренда, 3 кімнатна квартира, Стрийська вул., 284, Львів, Франківський район

650 $
Код №:
6671
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
3 кімнатна квартира
Площа загальна
82 м2
Поверх
6 поверх
Поверхів будинку
7 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Стрийська вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Франківський район - ціна 650 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 3-кім. квартири Львів, вул. Стрийська 284 (ЖК Globus Park с. Сокільники). Новобудова, поверх 6/7ц., площа 82 кв.м. Три кімнати плюс кухня-студія. Опалення індивідуальне, плюс підігрів підлоги всюди крім кімнат. Духовка, холодильник, варильна поверхня, пральна машина, посудомийна машина. Панорамні вікна і балкон. Спальня з великим двохспальним ліжком, та друга кіміната з розкладним диваном, у третій кімнаті можна облаштувати під кабінет або дитячу. В двох кімнатах великі вмонтовані шафи і окремо гардеробна кімната. Два кондиціонери (кухня, спальня). Є охорона та відеонагляд, парко місце вуличне, можна орендувати паркомісце у підземній парковці сусіднього будинку.
ЖК «Глобус Парк» розташований на околиці міста, до центру можна доїхати за 15 хвилин на авто. Найближча зупинка громадського транспорту в 10 хвилинах пішки.
В межах 5 хвилин їзди розташовані супермаркети «Вопак», «АТБ», «Сільпо», ринок «Шувар». Недалеко знаходиться великий ТРЦ King Cross Leopolis, в якому є кінотеатр, фуд-корт, брендові магазини і будівельний гіпермаркет «Епіцентр К». До ТРЦ Victoria Gardens 8 хвилин їзди, а до аквапарку «Пляж» — 5 хвилин.
Найближча зелена зона — парк ім. Святого Папи Римського Івана Павла II, в якому безліч облагороджених алей і місць для пікніка. Недалеко працює Львівський іподром, де можна навчитися кататися верхи або подивитися на скачки. Там же розташований стадіон «Арена Львів», на якому часто проводять футбольні матчі, концерти, конференції.
З навчальних закладів в межах 7 хвилин на авто є муніципальні школи №32, №86, №48 дитячий центр Oxford Kids для дошкільнят, дитячі садки №70, №179, №69 та №33.
У пішій доступності є відділення дитячої поліклініки №2, приватна клініка Medicover і Центр сучасної стоматології.
За 10 хвилин ви зможете дійти до фітнес-клубів «Формула краси», Smart Fitness Academy Lviv, для дітей — школа бойового гопака та клуб КУДО «Самурай».
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Стрийська вул.
Будинок №
284
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 401 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber