Довготривала оренда, 3 кімнатна квартира, Топольна вул., 4, Львів, Шевченківський район

1.000 $
Код №:
6988
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
3 кімнатна квартира
Площа загальна
90 м2
Поверх
9 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Еліт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Топольна вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Шевченківський район - ціна 1.000 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда ВІП 3-кім. квартири Львів, вул. Топольна 4 (ЖК Avalon Flex). Поверх 9/10ц., площа 90 кв.м., новобудова. Двохрівневоі квартири. Дизайнерський якісний ремонт. Дорога техніка, вмонтовані усі необхідні меблі, 2 санвузли, душова, ванна кімната, гардероб. Тепла підлога. Вид на Високий Замок. Дуже розвинута інфраструктура району. Поруч ТЦ Спартак. Школи, садочки, автобусна зупинка. Будинок зданий. Консєрж, відеоспостереження.
Avalon FLEX буде виділятися на тлі навколишніх будівель своєю мінімалістичною архітектурою: симетрія, прості, форми та стримана палітра оформлення фасадів. Бонус південної частини фасадів Avalon FLEX — це вид на штучне озеро на дворі, де також буде зона відпочинку для майбутніх мешканців.
Avalon FLEX розташований у частині Шевченківського району, що швидко розвивається: де будують нові житлові комплекси, бізнес-центри, торгові моли, гіпермаркети, кав'ярні та ресторани. Контраст з урбаністичною частиною району створює внутрішня паркова зона з ландшафтним дизайном прогулянкових алеї та місць для відпочинку. Також за 5 хвилин від комплексу Замарстинівський лісопарк, де можна прогулятися в тіні дерев, влаштувати пікнік або побудувати веломаршрут до Брюховецького лісу.
Прямо біля будинків комплексу — торговий центр Spartak з супермаркетом «Сільпо», магазинами одягу, сервісними центрами та кінотеатром Multiplex. До інших супермаркетів району можна також дійти пішки: до ще одного «Сільпо» та «АТБ» — 10 хвилин, до «Рукавички» та «Арсена» — 12 та 15 хвилин відповідно.
З дошкільних установ поблизу розташовані дитячі садки №71 та №106, сад-школа «Любисток», приватний дитячий садок «Казка», сімейний центр «Мадагаскар», дошкільний центр №57 та дитячий сад Bright Minds. Найближчі школи розташовані на відстані 5-10 хвилин їзди на авто — це школи №23, №43 та №16. Для додаткових занять на такій же відстані музичні школи №3, арт-студія «Творча Кухня», художня школа та центр вивчення іноземних мов.
Сходити на тренування можна пішки за 15 хвилин до Sport Life з басейном та соляною кімнатою, фітнес-клубу «Кристал» або у жіночу фітнес-студію Fit Curves. До таких фітнес-клубів як «Позитив», «Ківі Фітнес» та клубу-студії «Супер Мама» на авто їхати 8-10 хвилин.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Топольна вул.
Будинок №
4
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 343 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber