Довготривала оренда, 3 кімнатна квартира, Трильовського К. вул., Львів, Сихівський район

650 $
Код №:
7174
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
3 кімнатна квартира
Площа загальна
70 м2
Поверх
7 поверх
Поверхів будинку
9 поверховий
Тип будівлі
Панель
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Трильовського К. вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Сихівський район - ціна 650 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 3к. квартири Львів, вул. Трильовського (Сихів). Поверх 7/9п. Кухня: підігрів підлоги (електричний), духовка електрична, плитка газова. Містка посудомийка. Новий холодильник з економними характеристиками ААА+. В кухні стоїть найкращий фільтр на воду - осмос води. Мікрохвильовка, весь необхідний посуд і тд. Два кондиціонера на підігрів / охолодження. Підігрів підлоги: кухня, туалет, балкон. Балкони: 2 просторі балкони з ремонтом, з батареями та один з підігрівом підлоги. Вітальня - студія. Великий мегазручний диван фірми Roche, розкладний, миючий. Плазмовий телевізор з доступом до Інтернету, акваріум. Кондиціонер, для охолодження так і Для обігріву. Шафа для одягу та взуття у коридорі, та у загальному коридорі. Спальня: дерев'яне ліжко 180 см, тумби, шафа- купе, верхні поверхи на пантографі ( опускаються вниз для комфорту використання). Дитяча: двохповерхове ліжко Чілєк з ортопедичними матрасами розміром 2* 100 см. Шафа купе, з відділом для книжок, велика кількість шухляд і тд. Робочий стіл. Є власна парковка на 2 паркомісця, можна взяти в оренду. Будинок-термос, утеплений за німецькими технологіями, вікна енергозберігаючі, під'їзд з новим ремонтом, двері відкриваються з телефона, є домофон.
Двір закритий, є дитячий майданчик, є спортивні тренажери в дворі, турніки- бруси. Озеленення гортензіі, туї, квіти, багато дерев. Зимою новорічні гірлянди.
Відпочинкова зона викладена гранітом, є лавочки, смітники ітд. Запланований фонтан, все виведено під нього.
До найближчого магазину 100 м, до нової пошти 5 хв хотьби, поруч 3 садочки, 3 школи, басейн, 2 спорт зали, море дитячих гуртків, базар зі свіжими овочами та фруктами, м'ясний магазин де можна замовляти готові стейки- шашлики та їжу на грилю додому.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Сихівський район
Вулиця
Трильовського К. вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 298 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber