Довготривала оренда, 4 кімнатна квартира, Городоцька вул., Львів, Залізничний район

20.000 грн.
Код №:
6684
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
4 кімнатна квартира
Площа загальна
115 м2
Поверх
4 поверх
Поверхів будинку
5 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Городоцька вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Залізничний район - ціна 20.000 грн. за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 4-кім. квартири Львів, вул. Городоцька (ЖК Сонячний Край Новобудова). Поверх 4/5ц., площа 115 кв.м., дворівнева квартира. Кухня з балконом, три спальні, чотири роздільних санвузли, вітальня зі сходами на другий поверх. Є меблі та побутова техніка. Індивідуальне опалення. Цілодобова периметральна охорона території житлового комплексу
Від ЖК до центру Львова 20 хвилин на автомобілі, а це означає, що мешканці комплексу зможуть користуватися розвиненою інфраструктурою великого обласного центру: магазинами, учбовими, медичними і культурними установами.
Магазини великих торгових мереж є і набагато ближче до новобудови: в кілометрі від ЖК «Сонячний край» по Кільцевій дорозі гіпермаркет «Ашан» та ТЦ «Арена Львів», а до гіпермаркетів «Метро», «Епіцентр» та «Три слони» на автомобілі 5 хвилин.
Не буде проблем і з пошуками дитячого садочку або школи. Дошкільнята зможуть відвідувати Зимноводівський дитячий садочок «Казковий світ», а діти шкільного віку — Зимноводівську школу №1. Якщо після закінчення школи не хочеться далеко їхати - поруч Львів з багатьма ВНЗ різноманітного профілю.
В 5 хвилинах від комплексу є прекрасне місце для відпочинку — парк «Лапаївське лісництво», але можна провести час і в аквапарку «Пляж», до якого на автомобілі 15 хвилин.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Залізничний район
Вулиця
Городоцька вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 435 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber