Довготривала оренда, 4 кімнатна квартира, Погулянка вул., 4а, Львів, Личаківський район

1.300 $
Код №:
6669
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
4 кімнатна квартира
Площа загальна
150 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
6 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Еліт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Погулянка вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Личаківський район - ціна 1.300 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда ВІП 4-кім. квартири Львів, вул. Погулянка 4а (Новобудова ЖК Оберіг). Поверх 3/6ц., площа 150 кв.м., в парковій зоні з великою терасою та видом на парк. Індивідуальне опалення, підігрів, два сан-вузли, в одному душ в іншому ванна. Дорогі меблі та побутова техніка miele найвищої якості. Швидкісний інтернет, телебачення. Підземний паркінг входить у вартість оренди.
Район Погулянка - це історичне місце, а також елітний район міста, який поєднує в собі насичену і розвинену інфраструктуру в сукупності з мальовничими вулицями і видами, які збереглися з часів дев'ятнадцятого століття.
Саме тут, неподалік від центру міста та парку Погулянка, розташовується житловий комплекс "Оберіг".
Особливістю житлового комплексу є архітектурний стиль і відносно мала кількість квартир з особливими плануваннями, без офісних та громадських приміщень. Будинки преміального комплексу побудовані з використанням сучасних та екологічно чистих матеріалів, а квартири обладнані за сучасними європейським стандартам. Крім усього іншого житловий комплекс обладнаний прекрасної внутрішньою територією на якій розташовується: зона відпочинку з зеленими насадженнями, дитячий майданчик і зручний паркінг для мешканців.
Житловий комплекс "Оберіг" це прекрасний будинок для будь-якої сім'ї який дивним чином поєднує в собі абсолютно нову якість життя і незабутній історичний дух старого міста.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Личаківський район
Вулиця
Погулянка вул.
Будинок №
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 435 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber