Довготривала оренда, 4 кімнатна квартира, Руставелі Ш. вул., Львів, Галицький район

550 $
Код №:
7495
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
4 кімнатна квартира
Площа загальна
120 м2
Поверх
2 поверх
Поверхів будинку
4 поверховий
Тип будівлі
Австрія
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Руставелі Ш. вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Галицький район - ціна 550 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 4-кімнатна квартира Шота Руставелі (Костомарова) Центр. Площа 120 кв.м. Поверх 2/4ц. Австрійський будинок з балконом. Квартира велика, світла та простора. Кімнати всі три ізольовані + кухня - студіо. В кожній кімнаті є двоспальне ліжко, шафи  та телевізори. Інтернет. Побутова техніка: холодильник, телевізори, пральна машина, порохотяг, електрочайник, мікрохвильова піч. Опалення індивідуальне (двофункційний котел). 
Чистий підʼїзд. Закривається на код. Поруч є платна стоянка на площі Петрушевича, можна також паркувати авто під будинком.
Від зупинки за 2 хвилини пішки від будинку відправляються тролейбуси №24 та №31, за 8 хвилин пішки зупинка автобусів №46, №160, №161, №178 та маршруток №15, №37, №43 та №44. З іншого боку велика транспортна розв'язка біля Стрийського ринку, до якої пішки 4 хвилини.
 
У пішому доступі розташовані супермаркет «Рукавичка», магазини «Продукти», «Близенько», «Молочні лані», магазин сирів «Сірні Мандри» та магазин оптових цін «Цукерка», до будь-якого йти 4-5 хвилин. 5 хвилин займатиме піша прогулянка до Стрийського ринку за домашніми та фермерськими продуктами. Також у районі працюють кафе та ресторани: до найближчого кафе «Грузинська випічка» — 3 хвилини пішки, до кав'ярні Mollis Coffee — 4 хвилини, до ресторану американської кухні Diner та піцерії Peperoni — пішки 6 хвилин.
 
Відвести дитину до дитячого садка або розвиваючого центру також можна пішки: до дитячого садка у сімейному центрі «Мацьопа» — 7 хвилин, до дитячого садка №9 — 10 хвилин, №92 «Барвінок» — 13 хвилин. На відстані 5 хвилин пішки працює дитячий розвиваючий центр «КУЗЯ» з міні-дитячими садом, заняттями з розвитку мовлення та підготовки до школи, ляльковим театром й різними майстер-класами. Школярам також не доведеться витрачати багато часу на дорогу: до найближчої муніципальної школи №28 — 4 хвилини пішки, до школи №6 — 7 хвилин, до шкіл №49 та №4 — 4-6 хвилин на авто. Також у районі працює Лінгвістична гімназія, Міжнародна школа медичної косметології, Львівський державний коледж декоративного та прикладного мистецтва імені Івана Труша та Львівська національна академія мистецтв.
 
Для занять спортом мешканці можуть обрати спортивний комплекс «Євроспорт» або фітнес-клуб Forever, до яких 3 та 6 хвилин пішки відповідно.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Руставелі Ш. вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 273 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber