Продаж, 1 кімнатна квартира, Червоної Калини просп., 56, Львів, Сихівський район

70.000 $
Код №:
6218
Тип операції
Продаж
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
43 м2
Поверх
6 поверх
Поверхів будинку
21 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Червоної Калини просп. Купити квартиру Сихівський район - 43 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 1-кім. квартири Львів, пр. Ч. Калини (Новобудова ЖК Avalon Up). Поверх 6/21ц., площа 43 кв.м., в будинку бізнес класу, з гарним видом на алею сакур та церкву. Будинок зданий у 2021р, є право власності. В квартирі чистова стяжка та штукатурка, встановлені радіатори опалення з терморегуляторами та тепловим лічильником, на балконі плитка. Будинок утеплений мінеральною ватою, стіни з керамічних блоків. В будинку працює консьєрж 24/7, відеонагляд і кімната відпочинку, два швидкісних вантажних ліфти.
Житловий комплекс «Avalon Up» у Львові – перша в місті новобудова, в якій є будинки висотою від двадцяти до двадцяти п'яти поверхів.
Суперсучасний комплекс займає територію близько двох гектарів. ЖК розташований у Сихівському районі, поруч із парком ім. Папи Римського Івана Павла ІІ.
З вікон багатоповерхових веж відкриваються незрівнянні краєвиди. Зручне розташування новобудови в екологічно чистому місці викликає інтерес у багатьох потенційних інвесторів, які прагнуть купити квартиру в ЖК «Авалон Ап» в м. Львів від забудовника «Avalon Inc.»
Безпосередньо біля ЖК на просп. Червоної Калини в м. Львів розташований великий торговий центр, фітнес-комплекс з власним басейном, дитячі садочки, школи, медичні та банківські установи. Поблизу є СПА та салони краси, супермаркети і різноманітні магазини.
Уся територія покривається мережею Wi-Fi, у парку біля озера організовується лаунж-зона, яка призначена для відпочинку і пікніків.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Сихівський район
Вулиця
Червоної Калини просп.
Будинок №
56
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 811 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber