Продаж, 1 кімнатна квартира, Клепарівська вул., Львів, Галицький район

70.000 $
Код №:
7471
Тип операції
Продаж
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
31 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
4 поверховий
Тип будівлі
Старий фонд
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Клепарівська вул. Купити квартиру Галицький район - 31 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 1-кім. квартири Львів, вул. Клепарівська (Ак. Романа Кучера). Ближній центр - 10 хв пішки до Оперного театру. Поверх 3/4ц., площа 31 кв.м., кухня 13.40 кв.м. Висота стелі 3. 15м. Продаж з меблями, вмонтована кухня, відреставрована пічка, металопластикові вікна, газовий котел на воду та опалення, кондиціонер, нова проводка, нова сантехніка.
Локація будинку — історичний центр Львова з його розвиненою транспортною та соціальною інфраструктурою, історичними та культурними об'єктами. У пішому доступі розташовані всі необхідні сервіси. 
За 2 хвилини пішки найближча зупинка громадського транспорту на вулиці Шевченка.
У радіусі 10 хвилин пішки працюють супермаркети «Свій маркет», «Сільпо», «Близенько», «АТБ-Маркет» та кілька невеликих продуктових магазинів. Якщо потрібні свіжі фрукти та овочі — 4 хвилини пішки до «Краківського» ринку з фермерськими еко-товарами. З торгових центрів у пішому доступі від працюють ТЦ «Магнус» та ТРЦ Forum Lviv з галереєю магазинів різної спрямованості, супермаркетом «Сільпо», фуд-зоною з 14 кафе та ресторанів, кінотеатром «Планета кіно» та дитячою розважальною зоною. Також неподалік багато гарних місць, де можна пообідати, зустрітися з друзями або влаштувати сімейне свято.
З вищих навчальних закладів у районі розташовані Львівський державний університет безпеки життєдіяльності, державний університет МВС, «Львівська політехніка» та інші.
На тренування 10 хвилин пішки до фітнес-клубу Pride Elite Gym, жіночого фітнес-центру FitCurves, фітнес-студії Antonik, зали важкої атлетики або легкоатлетичного манежу з велотреком. Для піших прогулянок поруч парк ім. Івана Франка, Сад собору святого Юра та парк на Горі Старт.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Клепарівська вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 335 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber