Продаж, 1 кімнатна квартира, Кругла вул., 5а, Львів, Шевченківський район

70.000 $
Код №:
7082
Тип операції
Продаж
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
41 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Кругла вул. Купити квартиру Шевченківський район - 41 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 1к. з ремонтам і меблями Львів, вул. Кругла 5а (Новобудова Карпатбуд). Поверх 3/10ц., площа 41 кв.м., не кутова, з ремонтом та меблями. Забудовник КарпатБуд. Будинок зданий, та частково заселений.
По сусідству більше десяти нових житлових комплексів, поява яких сприяла розвитку транспортної та соціальної інфраструктури району. Якщо потрібен громадський транспорт, за 6 хвилин пішки велика транспортна розв'язка, якою курсують два десятки маршрутів міського транспорту. Автомобілем до центру міста з його історичними пам'ятками, музеями, театрами, кафе та ресторанами — 15 хвилин, до автовокзалу «Львів Північний» — 10 хвилин, до залізничного вокзалу та міжнародного аеропорту — 30 хвилин.
Поруч з будинком продуктовий міні-маркет, за 12 хвилин пішки супермаркет «Близенько», а у радіусі 5-7 хвилин на авто супермаркети «Рукавичка», «Арсен», «АТБ-Маркет», магазин Solodoshchi Stepankiv та ряд інших торгових точок, де можна придбати продукти, хліб, овочі та фрукти. До Краківського ринку за фермерською еко-продукцією, свіжими овочами та фруктами — 9 хвилин на авто.
За 5 хвилин автомобілем від новобудови ТЦ «Інтерсіті» та спеціалізований ТРЦ Spartak, де працюють супермаркет «Сільпо», семизальний кінотеатр Multiplex з дитячою зоною та фітнес-клуб SportLife з басейном олімпійського стандарту. До найбільшого у Львові торгово-розважального центру «Форум Львів» з продуктовим супермаркетом «Сільпо», дитячим розважальним центром, кінотеатром та фуд-кортом — 8 хвилин на авто.
У пішому доступі від житлового комплексу муніципальні дитячі садки №31 та №57, а також приватний дитячий садок Kolo Khrusya I Lesya — 11-15 хвилин. За 5-8 хвилин на авто дитину можна відвезти до муніципальних садків №171, №106, №167 та приватного дитячого садка «Мадагаскар». Ходити пішки на заняття можуть учні школи №23, до якої 11 хвилин. До шкіл №43, №91 та №81 — 6-7 хвилин на авто. Також у пішому доступі від новобудови музична школа №3, Екологічний коледж Львівського національного аграрного університету та Українська академія друкарства.
Найближчий фітнес-клуб «Кристал» за 9 хвилин від будинку. Ще кілька спортивних комплексів та фітнес-центрів розташовані у радіусі 7 хвилин автомобілем: спортивний комплекс «Брюховицький байк парк», фітнес-клуб SportLife, тренажерна зала Forever та спортивний комплекс SKA з басейном.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Кругла вул.
Будинок №
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 241 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber