Продаж, 1 кімнатна квартира, Кульпарківська вул., 156, Львів, Франківський район

76.000 $
Код №:
7026
Тип операції
Продаж
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
43 м2
Поверх
9 поверх
Поверхів будинку
11 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Кульпарківська вул. Купити квартиру Франківський район - 43 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 1к. квартири, Кульпарківська 156 (Новобудова). Поверх 9/11ц., площа 43 кв.м. Будинок зданий в кінці 2015 р. Квартира світла і тепла з індивідуальним газовим опаленням, зимою виходять маленькі комунальні. Обладнана окрема гардеробна, в кімнаті великий стіл, де можна працювати за 2ма комп'ютерами. На кухні є додаткове спальне місце для 2х. Балкон з панорамним вікном, розділений на 2 зони. Залишаються всі меблі (крім комоду) і техніка (посудомийка, холодильник, духовка, мікрохвильовка, пралка, телевізор).
У пішому доступі від будинку магазини різних профілів, торгові центри, фітнес-клуби, навчально-виховні та медичні установи.
За 7-8 хвилини пішки зупинки громадського транспорту на вулицях Культпарківській та Боткіна, від яких до різних районів міста відправляються 3 тролейбуси, більше 20 автобусів та маршрутки №7, №38, №13, №21 та №51.
Всі мережеві супермаркети міста у радіусі 10-20 хвилин пішки: «АТБ», «Ашан», «Сільпо». На такій самій відстані декілька продуктових магазинів, магазин тортів «Вацак», кондитерський магазин Roshen, ринки «Південний», «Провесінь» та «Новий». За покупками та розвагами до найближчого ТРЦ Victoria Gardens — 4 хвилини на авто. Крім галереї магазинів у ТРЦ працюють фуд-корт, дитяче містечко розваг та 6-зальний кінотеатр Multiplex. Також весело провести час з друзями малюки можуть у дитячому розважальному центрі «Веселка», а відпочити всією сім'єю за 4 хвилини їзди на авто від будинку можна у аквапарку «Пляж».
Сходити на тренування пішки можна до фітнес-клуби Premium або «Малібу», витративши на дорогу 8-9 хвилин, а автомобілем за 5 хвилин доїхати до спортивної зали SquashFit Center або спорткомплексу Gratsiya.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Кульпарківська вул.
Будинок №
156
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 309 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber