Продаж, 1 кімнатна квартира, Малоголосківська вул., 30а, Львів, Шевченківський район

54.000 $
Код №:
7001
Тип операції
Продаж
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
47 м2
Поверх
5 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Малоголосківська вул. Купити квартиру Шевченківський район - 47 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 1-кім. квартири Львів, вул. Малоголосківська 30а (Новобудова ЖК OBRIY2). Поверх 5/10ц., площа 47 кв.м., здана новобудова, нульовий цикл. Будинок класу комфорт. 
Obriy 2 межує з Брюховецьким лісом, в якому можна прогулятися, вийти на пробіжку, покататися на велосипеді або влаштувати пікнік з друзями. До речі, на території самого комплексу буде барбекю зона, де мешканці зможуть готувати різні страви на відкритому грилі.
Доїхати від Obriy 2 до історичного центру Львова можна за 10 хвилин, а до зупинок громадського транспорту пара хвилин пішої ходи.
Пройтися пішки за продуктами можна за 10 хвилин до супермаркету «Рукавичка» або за 15 в супермаркет «Арсен». Також біля будинку є кілька продуктових магазинів та відкриті два суші-бару.
На території комплексу буде відкрито дитячий клуб, де молоді батьки зможуть залишити дитину під наглядом вихователів. У 15 хвилинах пішки сімейний центр «Мадагаскар», а за 6-10 хвилин на авто можна доїхати до дитячого садка №167, дошкільного центру №57 та розвиваючого дитячого центру Bright Minds. Відвезти дитину дорослішого віку на уроки можна за 10 хвилин до школи №23, №81 та №78. Також поблизу розташовані музична школа №3 та дитяча музична школа №3.
Для занять спортом обладнають універсальний спортивний майданчик з тренажерами та турніками. За 6 хвилин від будинку можна доїхати до двох фітнес-клубів, а за 7 хвилин до фітнес-клубу Sport Life з басейном, соляною кімнатою, спа-зоною та дитячим фітнесом.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Малоголосківська вул.
Будинок №
30а
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 593 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber