Продаж, 1 кімнатна квартира, Малоголосківська вул., 32, Львів, Шевченківський район

38.000 $
Код №:
5531
Тип операції
Продаж
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
50 м2
Поверх
9 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Малоголосківська вул. Купити квартиру Шевченківський район - 50 м 2

Додаткова інформація
Опис
Терміновий продаж 1-кімн. квартири в зданій новобудові Львів, вул. Малоголосківська (ЖК Plus 2). Поверх 9/10ц., загальна площа 49.6 кв.м., кухня студіо 18.3 кв.м., кімната 20.4 кв.м. Друга секція. Індивідуальне опалення (двохфункційний котел). 0-цикл. МП вікна, лічильники, батареї. Якісне будівництво, комфортне квартирне й поверхове планування. Створено ОСББ. Свідоцтво на право власності. Ідеальний варіант для молодої сімейної пари та для інвестування під здачу в оренду.
 
Монолітно-каркасний тип будівництва гарантує довговічність будівлі та забезпечує її стійкість до сейсмічної активності. Сучасний фасад, окрім додаткового захисту, надасть будинку індивідуальності та естетичності.
 
Спортивні майданчики та дитячі ігрові зони розташовані на закритій території під цілодобовим відеоспостереженням. Залишити автомобіль можна буде в підземному паркінгу або на відкритій стоянці біля будинку. В кожному під'їзді кімната для зберігання велосипедів, колясок, самокатів та скейтів.
 
Житловий комплекс Plus-2 — це ідейне продовження комплексу Plus. Комплекси розташовані в районі, який швидко розвивається: поруч тільки нові житлові комплекси, ніяких сірих багатоповерхівок та галасливих транзитних магістралей. Plus-2 розташований ще ближче до зеленої зони парку, який плавно переходить в Брюховецький ліс.
 
Будинки комплексу розташовані по периметру ділянки та утворюють внутрішню закриту прибудинкову територію. У комплексу каскадна поверховість з перепадом висоти з 11 поверхів до 9 та наскрізна прогулянкова алея допоможуть уникнути ефекту колодязя у дворі. У Plus-2 також будуть вентильовані фасади, які захищають стіни від перегріву влітку, від промерзання взимку та стійкі до вологості й перепадів температур. Балкони та вікна — панорамні, що покращують кількість природного освітлення у квартирах.
 
Район розвивається — разом з новими комплексами відкривають об'єкти інфраструктури: магазини, аптеки, салони краси та кафе. До 2-х супермаркетів «Рукавичка» можна дійти пішки за 7 та 10 хвилин відповідно, до «Арсена» за 15, а до «Сильпо» на автомобілі 5 хвилин.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Малоголосківська вул.
Будинок №
32
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 2266 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber