Продаж, 1 кімнатна квартира, Медової Печери вул., Львів, Личаківський район

43.000 $
Код №:
6791
Тип операції
Продаж
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
42 м2
Поверх
1 поверх
Поверхів будинку
5 поверховий
Тип будівлі
Чешка
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Медової Печери вул. Купити квартиру Личаківський район - 42 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 1-кім. квартири Львів, вул. Медової Печери (Винниківський парк). Поверх 1 високий перший/5п., площа 42 кв.м., зовні по всьому периметру утеплена, є великий балкон. Рік тому зроблений ремонт та куплена нова техніка та меблі. Квартира дуже комфортна для проживання.
Будинок знаходиться в Личаківському районі Львова на відстані п'яти кілометрів від центру. Робота міського транспорту добре налагоджена. Поруч зупиняється кілька маршруток, на яких можна швидко потрапити в центр або в район аеропорту. Мікрорайон з усіх боків оточують лісопаркові зони. За сімсот метрів розташований парк Погулянка, до масиву Винниківського лісу не більше ніж 400 метрів, а відразу за ним знаходиться ліс Жупан. Розташування дозволяє насолоджуватися природою при відносній близькості до центру міста. Для любителів екстриму в 1 км знаходиться мототраса.
Для дітей в пішій доступності відкриті школи №42 і №82, а також ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою та гімназія. Найменших з радістю приймуть в дитячих садах №89, №52 та «Барвінок». В вільний від навчання час діти можуть відвідувати художню школу в 800 м від будинку або Центр творчості дітей та юнацтва в 1,5 км через парк.
В радіусі 1 км працює кілька спортивних установ, наприклад, танцювальна студія Gatto, фітнес-клуб «Ліга» та спортивно-оздоровчий комплекс з басейном «ВОДАН».
Купити продукти і необхідні побутові товари можна в найближчих супермаркетах «Рукавичка» і «Свій маркет». У 5 хвилинах їзди знаходяться гіпермаркет METRO Cash&Carry, супермаркет «АТБ» і торговий центр «Арсен». Якщо лінь готувати — можна сходити в кафе «Поплавок», HoT DogerS або ресторан «Галицькі забави» в межах 10 хвилин пішки від будинку.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Личаківський район
Вулиця
Медової Печери вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 603 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber