Продаж, 1 кімнатна квартира, Піскова вул., Львів, Личаківський район

55.000 $
Код №:
7478
Тип операції
Продаж
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
38 м2
Поверх
1 поверх
Поверхів будинку
3 поверховий
Тип будівлі
Старий фонд
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Піскова вул. Купити квартиру Личаківський район - 38 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж квартири особнячого типу, Львів, вул. Піскова (Харківська). Площа 38 кв.м. Поверх 1/3ц.
Елітний район. Ближній центр. Паркова зана - поруч пару Знесіння та Шевченківський Гай. До пл. Ринок 15 хв ходьби. Подвірʼя огороджене. Природа. Зелень. Є де поставити автомобіль.
Замінили повністю всі комунікації (водопостачання, водовідведення), електрики, встановили індивідуальне опалення). Будинок дуже міцний. Збудований з австрійсько- польської цегли.
Це була 2-кімнатна квартира з маленькою кухнею. Зробили перепланування. За рахунок кімнати збільшили кухню. Зараз велика кухня - Студіо + окрема кімната спальня.
Зручне розташування дозволить жителям швидко добиратись до офісів, шкіл, дитячих садків, лікарень та інших об'єктів: за 3 хвилинах пішки зупинки трамваїв, кількох автобусів і маршрутних таксі, що відправляються в різні райони міста.
Придбати продукти за 5 хвилин від будинку можна в декількох магазинах, супермаркеті «Рукавичка» або на Винниківському продуктовому ринку.
Для найменших мешканців за 5-10 хвилин пішки від будинку кілька дитячих дошкільних установ: логопедичний центр Rozmovlyayko, центр дошкільного розвитку Sim'ya Vid A Do Ya, дитячі садки №7, №149, Erudytynya і приватна школа-дитячий садок «Дзвіночок». Школярі зможуть відвідувати кілька шкіл району: до спеціальної школи з поглибленим вивченням французької мови №37 пішки 6 хвилин, до загальноосвітніх шкіл №6, №49, №63 та середньої школи №8 з поглибленим вивченням німецької мови — 6 хвилин автомобілем. Для випускників поруч з будинками кілька ВНЗ: Національний медичний університет, Львівський національний університет ветеринарної медицини та інші.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Личаківський район
Вулиця
Піскова вул.
    • Поточний рейтинг: 5
    • Всього голосів: 1
  • 332 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber