Продаж, 1 кімнатна квартира, Роксоляни вул., Львів, Залізничний район

61.500 $
Код №:
5742
Тип операції
Продаж
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
51 м2
Поверх
9 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Роксоляни вул. Купити квартиру Залізничний район - 51 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 1-кім. квартири Львів, вул. Роксоляни (Левандівка). Новобудова, поверх 9/10ц., площа 51 кв.м. Будинок знаходиться в тихому зеленому районі, з дуже гарними краєвидами, здана новобудова, будинок цегляний! На поверсі 4 квартири. В квартирі зроблений добротний високоякісний ремонт!!!
- Поставлений Двоконтурний газовий турбований котел європейської якості .
- Металопластикові вікна
- Хороші вхідні двері. Охоронна сигналізація Ajax. Квартира знаходиться під охоронної фірми, по периметру будинку та в під'їзді працює відеонагляд, Телебачення Smart TV тa T2, проведений швидкісний інтернет. Якісні дерев'яні двері та плінтус !! Вмістима шафа-купе є надзвичайно зручна у використанні. Квартира не кутова, кімната окремо з кухнею, вікна виходять на різні сторони. Дуже гарне планування. Встановленні панорамні вікна.
- Всі лічильники. Підігрів підлоги в кухні та ванні. Сантехніка європейської якості. Якісна керамічна плитка красивий душ і туалет. Контролюйте клімат в квартирі за допомогою кондиціонера "Toshiba. Покупець отримує всі меблі та усю побутову техніку. У дворі функціонує сучасна дитяча площадка, у будинку також створений дитячий садочок, поруч «Рукавичка», через дорогу школа, парки і все необхідне. Комунікації підключені, ОСББ створено. Є власна кладова на сходовій, площею 3 м. Працює ліфт. Зручне транспортне сполучення, поруч школа з сучасним спортивним майдачиком та стадіоном, садки, парк, поліклініка, торговий цент та базар. Внутрішній двір без машин!! Здана та заселена новобудова. Облаштована прибудинкова територія.
Продається зі всіма меблями та технікою. Усі документи на руках.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Залізничний район
Вулиця
Роксоляни вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 1030 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber