Продаж, 1 кімнатна квартира, Роксоляни вул., Львів, Залізничний район

48.000 $
Код №:
7117
Тип операції
Продаж
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
50 м2
Поверх
9 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Роксоляни вул. Купити квартиру Залізничний район - 50 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 1-кім. квартири Львів, вул. Роксоляни (ЖК R2 Residence). Новобудова. Поверх 9/10ц., площа 50 кв.м. В мальовничому куточку Львова, поруч ліс. Дуже гарне планування та цікавий балкон. Квартира повністю на електриці. Опалення - по лічильнику. Зручна транспортна розв'язка та інфраструктура, школи, садочки.
Житловий комплекс R2 Residence розташовано у районі з добре розвиненою транспортною та соціальною інфраструктурою. За кілька хвилин пішки від новобудови зупинка громадського транспорту на вулиці Суботівській, від якої до різних мікрорайонів міста прямують автобуси №18, №1001, тролейбус №32 та маршрутки №13, №20, №23, №43. Автомобілем до площі Ринок в історичному центрі міста — 20 хвилин, до центрального залізничного вокзалу та автовокзалу «Двірцевий» — 15 хвилин.
У пішому доступі від житлового комплексу R2 Residence всі основні інфраструктурні об'єкти: школи, дитячі садки, магазини, медичні та спортивні центри. До найближчого супермаркету «Близенько» — 3 хвилини пішки, у радіусі 15 хвилин розташовані супермаркети Vopak, «Сільпо», «АТБ-Маркет» та кілька невеликих продуктових магазинів, в тому числі й кондитерський магазин «Вацак». Свіжі овочі та фрукти, товари місцевих фермерів та виробників завжди можна купити на Левандівському ринку, до якого пішки 10 хвилин.
Також у радіусі 10-15 хвилин пішки від комплексу розташовані дитячі садки №2, №160, №6 та №30, муніципальна школа №65 та школа-гімназію «Гроно». За 8-14 хвилин на авто дитину можна відвезти до приватного дитячого садка «Бембі», дитячого садка №1, №23 та Arnika, до муніципальних шкіл №77, №67, №68, Класичної гімназії при Львівському університеті ім. Франко чи Львівської академічної гімназії при Львівській Політехніці.
У пішому доступі від новобудови працюють кілька спортивних залів та фітнес-клубів. Найближчі «Ліга» та Unity — за 2 хвилини пішки, до спортивної зали «Котигорошко» — 12 хвилин. Також недалеко від будинку баскетбольний майданчик та скалодром «Бухта». Для піших прогулянок, пробіжок та велопоїздок за 15 хвилин пішки Левандівський парк та лісопарк «Білогорща».
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Залізничний район
Вулиця
Роксоляни вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 308 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber