Продаж, 1 кімнатна квартира, Рудненська вул., 8, Львів, Залізничний район

31.000 $
Код №:
7086
Тип операції
Продаж
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
27 м2
Поверх
10 поверх
Поверхів будинку
12 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Рудненська вул. Купити квартиру Залізничний район - 27 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж смарт квартири Львів, вул. Рудненська 8 (ЖК Riel City). Поверх 10/12ц., площа 27 кв.м., 0-цикл, переуступка.
Ідея комплексу «Ріел Сіті» — у створенні житлового простору з відкритою інфраструктурою на території. Внутрішні двори комплексу будуть з парковою зоною, закриті для проїзду автомобілів, облаштовані широкими пішохідними доріжками з місцями для відпочинку та альтанками для великих компаній. Для маленьких мешканців комплексу «Ріел Сіті» будуть обладнані 6 дитячих ігрових майданчиків, де вони зможуть знайти нових друзів.
Купити продукти недалеко від будинку можна в супермаркетах великих торгових мереж: до «АТБ» — 11 хвилин пішки, до «Сільпо» — 15 хвилин пішки, 4 хвилини на авто до «Свій Маркет» та 6 хвилин до супермаркету «Вопак». Ще на відстані 10 хвилинах пішки від «Ріел Сіті» розташований «Левандівський ринок», де можна купити свіжі фрукти, овочі, та фермерську продукцію.
Щоб діти майбутніх мешканців комплексу були недалеко від будинку, на території буде побудований дитячий садок та початкова школа. Також в районі новобудови розташовані інші дитячі заклади: 9 хвилин пішки до приватного дитячого садка «Чеппі», 17 хвилин до початкової школи №128, 4 хвилини на авто до дитячого садка «Барвінковий дивосвіт», а за 6 хвилин на авто можна доїхати до початкової школи №2 та дитячого садка №160.
Для занять спортом на території комплексу «Ріел Сіті» будуть облаштовані 5 спортивних майданчиків з воркаут зонами та тренажерами на відкритому повітрі. Також в 10 хвилинах пішки тренажерний зал, а за 5-6 хвилин можна доїхати до фітнес-клубів Unity та League.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Залізничний район
Вулиця
Рудненська вул.
Будинок №
8
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 272 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber