Продаж, 1 кімнатна квартира, Сербська вул., Львів, Галицький район

75.000 $
Код №:
7461
Тип операції
Продаж
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
24 м2
Поверх
2 поверх
Поверхів будинку
3 поверховий
Тип будівлі
Австрія
Клас житла
Еліт

Продаж квартир у Львові Сербська вул. Купити квартиру Галицький район - 24 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж унікальної 1-кім. квартири Львів, вул. Сербська (Кам’яниця Козловського 1788 р.). Будинок є пам’яткою архітектури національного значення. Внесений до реєстру згідно з Постановою Ради Міністрів. Поверх 2/3ц., площа 24 кв.м., з ремонтом, меблі та техніка лишаються. Індивідуальне опалення. Кондиціонер. Вхід з під'їзду. Чудовий варіант під інвестування.
За даними ліктьового податку 1767 р., вся західна сторона вул. Сербської (тодішньої Шкоцького Торгу) від Ринку до Староєврейської (тодішньої Зарванської) – тобто територія сучасних будинків №№ 4, 6, 8 на Сербській та № 11 на пл. Ринок – становила єдину парцелю, на якій знаходилася “кам’яниця Козловського”. Парцеля і кам’яниця належали польським міщанам.
Наприкінці XVIII ст. стару кам’яницю розібрали. У 1788 р. на розі сучасних вулиць Сербської та Староєврейської звели новий будинок – триповерховий, з високим двоярусним дахом, прорізаним двома рядами люкарн.
Квартира в пішохідній зоні в історичному центрі Львова, розташована в двох хвилинах ходьби до Площі Ринок. Тут Ви можете відвідати безліч кафе, ресторанів, а також пам'ятників архітектури.
«Родзинка» цієї квартири – локація у «серці» Львова: навпроти Мазох-кафе та Майстерні шоколаду.
Якщо ви хочете відчути атмосферу міста Лева, відвідати автентичні львівські заклади, які славляться особливою тематикою й розташовані у центральній частині Львова.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Сербська вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 316 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber