Продаж, 1 кімнатна квартира, Стрийська вул., 108, Львів, Франківський район

41.200 $
Код №:
6250
Тип операції
Продаж
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
32 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
14 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Стрийська вул. Купити квартиру Франківський район - 32 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 1-кімн. квартири Львів, вул. Стрийська (Новобудова ЖК Національний). Поверх 3/14ц., площа 32 кв.м., будинок бізнес класу, по переуступці. Здача 2 кв. 2022 року. 11 секція. Будинок збудований. Панорамні вікна, балкон, квартира не кутова, не біля ліфта.
Великий дитячий майданчик, підземний паркінг, біля будинку паркомісця. Хороше транспортне сполучення, добре розвинута інфраструктура, поруч розпочато будівництво ІТ парк Львів. Гарний варіант для оренди та для власного проживання.
Житловий комплекс бізнес-класу «Національний» являє собою масштабну забудову в затишному районі Львова недалеко від центру. Всього в проєкті одинадцять будинків, які розташовані по периметру території. Завдяки цьому створюється закритий внутрішній простір з зонами відпочинку, сучасними ігровими «містечками» і спортивними майданчиками. Девелопер реалізує концепцію «двір без машин», тому вся внутрішня територія буде пішохідною зоною.
Для розвитку внутрішньої інфраструктури в комплексі передбачено 7000 кв. м. комерційних площ — тут будуть магазини, фітнес-зали, банківські відділення, салони краси і кав'ярні. Для найменших мешканців відкриють дитячий садок з окремим двориком для ігор і центр розвитку «Львівська школа Монтессорі».
Житловий комплекс «Національний» віддалений від Львівської ратуші на 6 км — це 15 хвилин через вул. Княгині Ольги або 18 хвилин по вул. Стрийській. Якщо потрібен громадський транспорт, поруч ходять автобуси №3Н, №3А, №16, №18 та №1004, тролейбус №25 і маршрутні таксі №13, №27, №44 та №57.
На відстані 1 км розташовані три парки: Стрийський, «Горіховий гай» і «Бондарівка», які підійдуть для сімейних прогулянок, пікніків, вигулу собак і пробіжок. Якщо любите рибалити — в 2 хвилинах пішки є невелике озеро. В якості розваги для дітей і дорослих відмінно підійде аквапарк «Пляж» в 5 хвилинах на авто.
В окрузі відкрито багато навчальних закладів для дітей: школи №48, №36, №2, приватні установи Smartum, «Школа вільних і небайдужих», «Фрузя», дитячі садки №69 «Веселка», №134, №33, №155 і «Малюк» з початковою школою.
Коли необхідна лікарська допомога, можете звернутися в найближчі клініки Ariadna, DETOX Medical, «Істина» і «Новодерм». До державної поліклініки №2 ви доїдете за 10 хвилин, до дитячого медцентру і лікарні №8 для дорослих за 20 хвилин.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Стрийська вул.
Будинок №
108
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 1019 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber