Продаж, 1 кімнатна квартира, Стрийська вул., 115Д, Львів, Франківський район

75.000 $
Код №:
7335
Тип операції
Продаж
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
42 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Стрийська вул. Купити квартиру Франківський район - 42 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 1-кім. квартири Львів, вул. Стрийська 115Д (ЖК Квіти Львова). Забудовник - Креатор-Буд. Поверх 3/10ц., площа 42 кв.м. Сучасна дизайнерська квартира з євроремонтом в районі Автовокзалу на вулиці Стрийській 115Д. Будинок знаходиться  в новоствореному кварталі КРЕАТОР БУД. Поруч є стоянка для автомобіля.
У квартирі новий дизайнерський ремонт, тільки закінчений.  Все зроблено стильно і сучасно.  Простора спальня і велика кухня. У квартирі є велике двоспальне ліжко з ортопедичним матрасом,  посуд,  плазмовий телевізор,  кабельне ТБ,  інтернет з Wi-Fi доступом,  пральна машина,  холодильник,  мікрохвильовка,  праска і прасувальна дошка,  електро чайник,  автономне опалення,  тепла підлога.
Житловий комплекс розташований в зеленому екологічно чистому районі, але разом з тим має і чудове транспортне сполучення з іншими районами Львова. Шлях на авто до центру міста займає близько 10 хвилин, поряд також знаходяться кілька зупинок громадського транспорту. В окрузі комплексу розташовані парки і лісопаркові зони для прогулянок і пікніків. У 5 хвилинах пішки — Львівський іподром, де ви зможете навчитися їздити верхи. Трохи далі знаходиться футбольний стадіон «Арена Львів», на якому проходять матчі, фестивалі, концерти та інші масові заходи. Також на території стадіону працює парк атракціонів і картинг. По сусідству з ЖК є тенісні корти «Теніс Life» і футбольний клуб «Футбол Life».
За кілька хвилин на авто ви доїдете до великого ТРЦ King Cross Leopolis, в якому відкриті гіпермаркет «Ашан», брендові магазини, ресторани, кінотеатр, льодовий каток і дитячий ігровий майданчик. Там же розташований будівельний гіпермаркет «Епіцентр К».
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Стрийська вул.
Будинок №
115Д
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 276 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber