Продаж, 1 кімнатна квартира, Стрийська вул., 121, Львів, Франківський район

77.000 $
Код №:
6385
Тип операції
Продаж
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
49 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
9 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Стрийська вул. Купити квартиру Франківський район - 49 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 1-кім. квартири Львів, вул. Стрийська 121 (Новобудова ЖК Парк Арена). Поверх 3/9ц., площа 49 кв.м. Право власності є. Чудове планування просторої та світлої квартири: ізольована кімната з гардеробом плюс велика кухня-студіо. Територія комплексу під цілодобовою охороною та відеоспостереженням власної охоронної компанії. Розташована у тихому районі. Забудовник німецька компанія bauhausen. Свою назву «Парк Арена» отримала завдяки власній парковій території зі ставками та декоративним водоймами в тіні дерев. У парковій зоні з ландшафтним дизайном облаштовані місця для відпочинку та пішохідні алеї для прогулянок.
Відчути атмосферу зеленого куточка в межах міста можна буде не тільки на території парку, а й на лоджіях або відкритих терасах квартир. Ще паркова зона буде на даху будівель, де також планують висадити рослини.
У «Парк Арені» будуть житлові площі та офісні будівлі з комерційними площами. Нежитлові площі призначені під магазини, салони краси, сервісні послуги або інші об'єкти, яких може бракувати майбутнім мешканцям поруч з будинком.
Дістатися до центру можна по Стрийській вулиці, до якої від комплексу 2 хвилини на авто. Також поруч зупинка Іподром, через яку проходять 22 маршрути автобусів та маршрутного таксі №25.
За 15 хвилин від «Парк Арени розташований ТРЦ King Cross Leopolis, де відкриті близько 100 магазинів, гіпермаркет «Ашан», працює фуд-зона, сервісні послуги, кінотеатр, каток та лазерний лабіринт. До супермаркету «Вопак» можна доїхати за 7 хвилин, а за 12 хвилин доїхати до ринку «Шувар».
До найближчих дитячих садків потрібно проїхатися на авто: 8 хвилин до дитячого садка №8, 13 хвилин до дошкільних центрів №179, №170 та дошкільного навчального закладу Kids Can. Якщо потрібна школа — 8 хвилин до школи №44, 10 хвилин до школи №48, 11 хвилин до школи №86.
Для шанувальників футболу через дорогу «Львів Арена», де також проходять концерти, фестивалі та виставки. Якщо завжди хотіли спробувати кататися на конях — за хвилину іподром. До тренажерного залу Iron мешканці «Парк Арени» зможуть доїхати на авто за 10 хвилин, а до фітнес-клубу «Формула краси» з аква-фітнесом, йогою, пілатесом, інтенсивними фітнес-програмами — за 11 хвилин.
Для дітей буде обладнаний великий ігровий комплекс «Морський вокзал» з гірками та гойдалками, а також дитяча спортивно-ігрова зона.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Стрийська вул.
Будинок №
121
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 587 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber