Продаж, 1 кімнатна квартира, Трускавецька вул., 3, Львів, Франківський район

31.500 $
Код №:
6856
Тип операції
Продаж
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
26 м2
Поверх
15 поверх
Поверхів будинку
17 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Трускавецька вул. Купити квартиру Франківський район - 26 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 1-кім. квартири Львів, вул. Трускавецька (ЖК Парус Smart). Новобудова, поверх 15/17ц., площа 26 кв.м., квартира світла, не кутова, гарні панорамні вікна, продається по переуступці, вже готова, здана, можна починати ремонт, при купівлі зразу видається право власності, ліфти працюють.
Житловий комплекс «Парус Smart» у Львові знаходиться на півдні Франківського району на комфортній відстані від вулиць Стрийська та Наукова.
Поблизу пролягає півтора десятка маршрутів тролейбусів і автобусів – зупинка всього в декількох хвилинах ходьби. Відстань до центру становить шість кілометрів.
В основу концепції комплексу покладено розуміння того, що незвичайний привабливий зовнішній вигляд корпусів повинен поєднуватися з функціональністю житла і зручністю його експлуатації.
«Парус Смарт» – житловий комплекс з територією, яка упорядкована відповідно до сучасних стандартів. Тут є зручні проїзди, пішохідні доріжки, які вимощені тротуарною плиткою, комфортабельні зони відпочинку, а також висаджені декоративні рослини. Встановлено сучасне вуличне освітлення.
Неподалік є торговий комплекс і великий розважальний центр. Поруч розташований бізнес-центр, кілька супермаркетів і торгових центрів. У межах пішої доступності школа, дитячі садочки, ринок і аквапарк, у декількох сотнях метрів мальовничий парк з невеликим озером.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Трускавецька вул.
Будинок №
3
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 505 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber