Продаж, 1 кімнатна квартира, Трускавецька вул., Львів, Франківський район

77.000 $
Код №:
6291
Тип операції
Продаж
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
46 м2
Поверх
7 поверх
Поверхів будинку
9 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Трускавецька вул. Купити квартиру Франківський район - 46 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 1-кім. квартири з ремонтом Львів, вул. Трускавецька (Новобудова ЖК Континент). Поверх 7/9ц., площа 46 кв.м., з сучасним стильним ремонтом. Світла та сонячна квартира, східна сторона. Використовувались якісні матеріали, гарна плитка та сантехніка.
Встановлений двохфукційний котел. Зроблена тепла підлога по всій квартирі, крім спальні. Сучасне LED освітлення. При потребі - є відеоогляд квартири!
Житловий квартал Континент у Львові будується на вулиці Трускавецька у Франківському районі.
Відстань до Ратуші становить близько шести кілометрів, біля новобудови є зупинка автобуса. По сусідству розташований навчальний заклад, супермаркет і три торгові центри. Поблизу також коледж, дитячі садочки, аквапарк і відділення банків. У зоні пішої доступності кафе, пошта, салони краси і фітнес-центри.
Житловий квартал Континент – житловий комплекс з дев'яти багатоквартирних будинків, які споруджуються відповідно до сучасних вимог до енергоефективності та екологічності. У ході будівництва застосовуються перспективні технології, що гарантують мінімальну вартість експлуатації житла при високому рівні комфорту.
Будинки мають монолітний залізобетонний каркас, зовнішні стіни виконуються з газобетонних блоків, цегли і керамічних блоків. Як утеплювач фасадів використовуються пінополістирольні плити. Вікна з металопластикового профілю скляться енергозберігаючими склопакетами.
Виконуються роботи з озеленення та благоустрою території. Розбиваються трав'яні газони, висаджуються дерева, встановлюється зовнішнє освітлення. Обладнується гостьова автопарковка, споруджуються дитячі ігрові майданчики і зони відпочинку. Прокладаються тротуари і асфальтовані проїзди.
Житло обладнується двоконтурними газовими котлами, що забезпечують роботу опалення та гарячого водопостачання. Встановлюються вхідні металеві двері, виконується панорамне скління лоджій. Монтується система опалення, встановлюються радіатори.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Трускавецька вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 593 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber