Продаж, 1 кімнатна квартира, Трускавецька вул., Львів, Франківський район

79.000 $
Код №:
7065
Тип операції
Продаж
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
48 м2
Поверх
2 поверх
Поверхів будинку
8 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Трускавецька вул. Купити квартиру Франківський район - 48 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 1-кім. квартири Львів, вул. Трускавецька 2 (ЖК Парус Smart). Поверх 2/8ц., площа 48 кв.м. Квартира має зручне планування: окрема спальна кімната + велика кухня-студія. Панорамні вікна та підігрів підлоги. У квартирі зроблено якісний ремонт, встановлені меблі та вся необхідна побутова техніка. Право власності. 
«Парус Смарт» – житловий комплекс з територією, яка упорядкована відповідно до сучасних стандартів. Тут є зручні проїзди, пішохідні доріжки, які вимощені тротуарною плиткою, комфортабельні зони відпочинку, а також висаджені декоративні рослини. Встановлено сучасне вуличне освітлення.
На двох нижніх поверхах новобудови розміщуються об'єкти власної інфраструктури. Також в комплексі передбачений багаторівневий паркінг з комерційними приміщеннями на першому поверсі.
Неподалік є торговий комплекс і великий розважальний центр. Поруч розташований бізнес-центр, кілька супермаркетів і торгових центрів. У межах пішої доступності школа, дитячі садочки, ринок і аквапарк, у декількох сотнях метрів мальовничий парк з невеликим озером.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Трускавецька вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 261 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber