Продаж, 1 кімнатна квартира, Угорська вул., 12, Львів, Сихівський район

93.000 $
Код №:
6915
Тип операції
Продаж
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
49 м2
Поверх
7 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Угорська вул. Купити квартиру Сихівський район - 49 м 2

Додаткова інформація
Опис
Проджа 1-кім. квартири Львів, вул. Угорська 12 (ЖК Софіївка Новоудова). Поверх 7/10ц., площа 49 кв.м., затишна однокімнатна квартира з сучасним ремонтом. В зданій секції, функціонує ОСББ. Квартира складається з спальні та об'єднаної кухні-студії. В санвузлі та на балконі є підігрів підлоги, встановлено кондиціонер. Кухня обладнана всією побутовою технікою. Є право власності.
Комплекс розташований у безпосередній близькості із центром Львова, на тихій, зеленій і затишній вулиці. Поруч – зручні транспортні розвязки, які сполучають зі всіма районами міста. У пішохідній доступності від комплексу знаходяться дитячі садки, школи і три парки — «Стрийський», «Залізні води» та «Снопківський».
На території житлового кварталу “Софіївка” збудована та введена в експлуатацію нова школа “КМДШ”, де до кожної дитини підбирають індивідуальний підхід та навчають згідно європейських стандартів.
Продумана внутрішня інфраструктура комплексу дозволяє підтримувати звичний та зручний спосіб життя. До послуг мешканців —закрита територія, відпочинкові, дитячі та спортивні майданчики, гостьовий паркінг, підземні паркінги, магазини, перукарня, аптека, тощо.
Відпочивайте з родиною або у колі друзів в подвір’ї, в той час коли ваші діти бавляться на цікавих та безпечних дитячих майданчиках. Вправляйтеся на спортивному майданчику з високоякісними і надійними вуличними тренажерами.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Сихівський район
Вулиця
Угорська вул.
Будинок №
12
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 326 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber