Продаж, 1 кімнатна квартира, Зелена вул., 204, Львів, Сихівський район

80.000 $
Код №:
7083
Тип операції
Продаж
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
40 м2
Поверх
1 поверх
Поверхів будинку
9 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Зелена вул. Купити квартиру Сихівський район - 40 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 1-кім. квартири Львів, вул. Зелена 204д (ЖК Avalon Zelena Street). Новобудова, поверх 1/9ц., площа 40 кв.м. Квартира з ремонтом, меблями, технікою (пральна машина, холодильник, газова поверхня, духова шафа, посудомийка, кондиціонер гріючий та телевізор, зволожуючий біокамін). Індивідуальне опалення з підігрівом підлоги. Балкон опалювальний з робочим місцем.
Також на території комплексу передбачені гостьова автостоянка, велопарковка, зарядки для електромобілів, дитячі ігрові й спортивні майданчики, вуличні тренажери, місця для вигулу собак.
Локація житлового комплексу, а це 10 хвилин на авто від історичного центру міста, має низку плюсів. Один із них — розвинена транспортна інфраструктура, що дозволяє швидко добиратися до будь-якого куточку міста. За 2 хвилини на авто від новобудови — транспортна розв'язка на перехресті вулиць Луганської, Зеленої та Пасічної, якою курсують 17 автобусних маршрутів, тролейбуси №24 та №31, міські маршрутки №13, №19, №23 та №37. Пішки до найближчої зупинки громадського транспорту — 8 хвилин. До таких значущих транспортних вузлів, як центральний автовокзал, залізничний вокзал та Міжнародний аеропорт «Львів» — від 12 до 16 хвилин автомобілем.
Придбати продукти можна у магазині, розташованому на першому поверсі комерційної частини комплексу або у найближчих супермаркетах «Рукавичка» та «Сільпо», до яких 7 та 12 хвилин пішки відповідно. З торгових центрів у пішому доступі від новобудови ТЦ «Арсен» — 12 хвилин. Автомобілем 4-5 хвилин до супермаркету «АТБ-Маркет» та гіпермаркету Metro Cash&Carry, 6 хвилин — до ТЦ «Шувар» та 8 хвилин до фермерського ринку «Шувар».
Пішки на тренування 7 хвилин до спортивного комплексу Apers або 10 хвилин до фітнес-хабу Bronx. Для поціновувачів плавання на відстані 6 хвилин на авто від будинку басейн «Водан».
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Сихівський район
Вулиця
Зелена вул.
Будинок №
204
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 242 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber