Продаж, 2 кімнатна квартира, Червоної Калини просп., Львів, Сихівський район

65.500 $
Код №:
6248
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
73 м2
Поверх
6 поверх
Поверхів будинку
7 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Червоної Калини просп. Купити квартиру Сихівський район - 73 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 2-кім. квартири Львів, вул. Навроцького (Новобудова Галжитлобуд). Поверх 6/7ц., площа 73 кв.м. Секція Б2, 0-цикл, стяжка, штукатурка стін, індивідуальне опалення, двофункційний котел та радіатори, м/п вікна хорошої якості, броньовані вхідні двері.
ЖК по вул. Навроцького, 31 знаходиться в спальному районі Львова. Будинок з п'яти житлових секцій розташований по периметру території, всередині якої організують зелену зону для відпочинку. Перші поверхи і кутові сегменти будинку підготують для відкриття комерційних закладів: офісів, магазинів і кафе. 
У парі кроків від житлового комплексу по вул. Навроцького, 31 знаходиться автобусна зупинка, а з проспекту Червоної Калини, до якого 5 хвилин, можна потрапити в історичний центр міста на трамваї. Також в 5 хвилинах їзди є автостанція.
У 500 м розташовується продуктовий магазин «Рукавичка», до торгового центру «Арсен» та супермаркету «Вопак» 5 хвилин на машині. На такій же відстані знаходиться ринок і ТРЦ з однойменною назвою «Шувар», де є дитяча розважальна зона, фуд-корт і магазини.
У 5 хвилинах їзди є Снопківський парк і парк «Залізна вода», в яких можна приємно провести час: там є велодоріжки, зони для пікніка та дитячі майданчики. Поруч відкритий парк-звіринець ім. Бенедикта Дибовського.
Діти різного віку можуть відвідувати школу-садок «Софія» і Креативну міжнародну школу, в якій дотримуються інноваційних методик навчання — до них 10 хвилин пішки. Найближчі садки №118, №5 та приватний центр «Акуна Матата» знаходяться в 5 хвилинах їзди на авто.
Неподалік від будинку є лікарня №8 і дитячий медцентр. З приватних клінік: дитячий центр здоров'я ім. Анни Мазуренко, клініки «Ехокор» і «Миру Мед».
Поруч з житловим комплексом по вул. Навроцького, 31 відкрито спортивний центр з роллердромом, ігровими автоматами, дитячим лабіринтом і лазерними боями. Зайнятися спортом на тренажерах можна в спортзалі «Ареал», а відпочити і розслабитися після силового тренування — в сауні «Олімп Центр» через дорогу від будинку. 
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Сихівський район
Вулиця
Червоної Калини просп.
    • Поточний рейтинг: 3
    • Всього голосів: 1
  • 921 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber