Продаж, 2 кімнатна квартира, Чорновола В. просп., 16в, Львів, Шевченківський район

160.000 $
Код №:
6235
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
73 м2
Поверх
8 поверх
Поверхів будинку
11 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Еліт

Продаж квартир у Львові Чорновола В. просп. Купити квартиру Шевченківський район - 73 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж ВІП 2-кім. квартири Львів, пр. Чорновола 16 (Новобудова ЖК Avalon). Поверх 8/11ц. Площа 73 кв.м.
 
Встигніть купити готову ВІП квартиру з дизайнерським ремонтом у новому будинку бізнес-класу і одразу використовувати її для життя або здачі в оренду!
 
Авалон на просп. Чорновола – житловий комплекс, який має абсолютно індивідуальну архітектуру. Всі разом секції створюють унікальну композицію – сучасну і стильну, а сам будинок має індивідуальну систему опалення, передбачене додаткове утеплення мінеральною ватою.
 
Додаткові переваги, які може запропонувати житловий комплекс Avalon у Львові, пов’язані зі зручним розташуванням. Звідси легко дістатись до різноманітних магазинів, банків, аптек, торгівельних і розважальних центрів. Крім того, комплекс може похвалитись власною територією з дитячими і спортивними майданчиками, затишною зеленою зоною. Також у комплексі є дворівневий підземний паркінг.
 
Саме тут продається квартира з авторський ремонтом та зручним плануванням. За проектом було зроблено перепланування, завдяки чому було збільшено площу кухні. Таким чином господарі домоглися отримати спальню із гардеробною та входом до ванної кімнати та повноцінну кухню-вітальню із гостьовим санвузлом. Зроблено підігрів підлоги по всій квартирі та всі кімнати мають панорамні вікна з виходом на терасу у внутрішній двір, що є додатковою перевагою житла. Також помешкання укомплектовано центральною системою очистки і пом'якшення води.
 
Продається квартира з готовим ремонтом та оснащенням, а саме: телевізором "Lg" та "Philips", пральною машиною із функцією сушіння "Samsung", посудомийкою "Samsung", духовою піччю з функцією мікрохвильової печі "Amica", індукційною піччю "Аmica", системою триступінчастої очистки води, котлом "AEG", системою розумного будинку "Ajax", мийкою кухонною "Franke", умивальник та ванна Італія, двоспальним ліжком, м'яким кріслом та кутовим диваном, вбудованими меблями у кухні, санвузлах та гардеробі тощо.
 
У будинку використовується індивідуальна система опалення. За допомогою власної системи можна в індивідуальному порядку контролювати температуру повітря, враховуючи власні вподобання.
 
Якщо зараз перед вами стоїть питання про те, яку нерухомість вибрати для себе - зверніть свою увагу на цей комплекс.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Чорновола В. просп.
Будинок №
16в
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 2972 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber