Продаж, 2 кімнатна квартира, Городоцька вул., Львів, Залізничний район

55.000 $
Код №:
7577
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
44 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
5 поверховий
Тип будівлі
Хрущівка
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Городоцька вул. Купити квартиру Залізничний район - 44 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 2-кім. квартири Львів, вул. Городоцька (Виговського). Поверх 3/5ц., площа 44 кв.м. Квартира не кутова, світла. Засклений балкон. Вікна виходять у внутрішній двір.   Є місце для паркування авто. Продається зі всіма меблями та  побутовою технкою.
Будинок розташовано в Залізничному районі Львова на вул. Городоцькій. До центру міста автомобілем по ній можна дістатись за 14 хвилин. До залізничного вокзалу дорога складе приблизно 10 хвилин на авто або 15 хвилин громадським транспортом. Зупинка знаходиться поруч, тут зупиняються тролейбус № 27 та більше ніж 30 автобусних маршрутів, які з'єднують цей мікрорайон з іншими частинами міста та передмістя.
На відстані до 200 м є продуктові крамниці «Родинна ковбаска», «Свій маркет» та декілька інших. До Привокзального ринку та ТЦ «Скриня» автомобілем 5 хвилин. До гіпермаркету «Ашан» дорога займе 10 хвилин, стільки ж часу до ТРЦ «Victoria Gardens», де крім супермаркету «Сільпо» є магазини брендового одягу, кінотеатр, фуд-зона, дитячий розважальний центр.
Для найменших мешканців дорога до найближчого дитячого садочка №114 займе пішки 6 хвилин, трохи довше до садочка №128. Діти шкільного віку можуть пішки ходити до шкіл №77, №60, №15 за 5-10 хвилин відповідно. До ліцею «Гроно» 5 хвилин на авто. Також поблизу є чимало закладів позашкільної освіти: музична школа, танцювальні гуртки, IT-курси для дітей тощо.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Залізничний район
Вулиця
Городоцька вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 120 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber