Продаж, 2 кімнатна квартира, Єфремова С. акад. вул., Львів, Галицький район

110.000 $
Код №:
7449
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
54 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
3 поверховий
Тип будівлі
Австрія
Клас житла
Еліт

Продаж квартир у Львові Єфремова С. акад. вул. Купити квартиру Галицький район - 54 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 2-кім. квартири Львів, вул. Єфремова (Кам'яниця Альфреда Захаревича 1911р.). Поверх 3/3ц., площа 54 м2. В квартирі є великий балкон, вікна виходять в тихий зелений двір, велика кухня 9.5 м2, квартира дуже світла, опалення індивідуальний газовий котел і додатково встановлений камінофен який обігріває дві кімнати. З ремонтом, повністю зроблена сантехніка та електрика.
 
Квартира з парадним входом, хорошим плануванням та високими стелями. Висотою три метри і 80 сантиментрів .
 
Розташована на третьому поверсі. Над квартирою є горище (не приватизоване). 
Одна квартира на поверсі.
  
Кухня з вікном та виходом на власний балкон, який можна гарно облаштувати під ранкові та вечірні посиденьки.
 
Опалення індивідуальне газовий котел та діючий камін.
 
Під'їзд чистий та доглянутий. За зачиняється.  
 
Квартира вартує Вашої уваги.
Телефонуйте і записуйтесь на перегляд
 
Кам'яниця будувалась у 1911 році в комплексі з будинками на вул. Старицького, 2 та 4 за проєктом архітектора Альфреда Захаревича. Будинки оздоблені рельєфами Зигмунта Курчинського. Внесені до реєстру пам'яток архітектури місцевого значення.
Локація — історична частина Львова, недалеко від собору Святого Юра, церкви святих Ольги та Єлизавети, залу органної музики та «Львівської політехніки».
Будинок розташований у Франківському районі Львова з добре розвиненою транспортною та соціальною інфраструктурою. Автомобілем до відомої площі Ринок можна доїхати за 6 хвилин, до Львівського міжнародного аеропорту, залізничного та приміського вокзалів — за 10 хвилин.
Піша прогулянка до найближчого продуктового магазину «Весела Варенична» триватиме 3 хвилини, до кондитерського магазину «Вацак», продуктового «Близенько» та супермаркету «Рукавичка» — 5 хвилин, до продуктового магазину «Два кроки від дому» — 10 хвилин, до супермаркету «АТБ-Маркет» та Привокзального ринку — 13-15 хвилин.
У пішому доступі кілька шкіл Франківського району: до спеціалізованої школи №5 з поглибленим вивченням англійської мови — 4 хвилини, ліцею №17 та Львівської академічної гімназії при «Львівській політехніці» — 6 хвилин, школи №10 — 9 хвилин. Ще кілька шкіл розташовані у радіусі 5-6 хвилин на авто на «вул. Коновальця, 21»: школи №51, №50, №55 та класична гімназія при Львівському університеті ім. І. Франко. Супроводити дитину за 9 хвилин пішки можна до дитячих садків №125 та №129 або відвезти за 4 хвилини до дитячих садків №3, №18 та №48. 
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Єфремова С. акад. вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 407 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber