Продаж, 2 кімнатна квартира, Княгині Ольги вул., 100, Львів, Франківський район

90.000 $
Код №:
6345
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
54 м2
Поверх
5 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Княгині Ольги вул. Купити квартиру Франківський район - 54 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 2-кім. квартири Львів, вул. Кн. Ольги 98 (Новобудова ЖК Greenville House). Поверх 5/10ц., площа 54 кв.м. Ремонт робився для себе, на матеріалах не економили. Італійська сантехніка Devit, іспанська плитка, підігрів підлоги в туалеті, ванній кімнаті, коридорі, кухні та на балконі. Пралка, посудомийка та інша побутова техніка у відмінному стані.
Greenville House — житловий комплекс в мінімалістичному стилі, з чіткими лініями фасадів та простими геометричними формами панорамних балконних блоків.
Будинки комплексу розташовані по периметру та утворюють закритий внутрішній двір з дитячими інтерактивними майданчиками, спортивною зоною, місцями для відпочинку, велопарковки та майданчиком для вигулу собак. Уникнути ефекту колодязя во дворі допомагає змінна поверховість секцій — сонячне світло без перешкод буде потрапляти на внутрішню прибудинкову територію.
Особливість та прикраса комплексу Greenville House — це зелені зони: 48% покрівлі та 16 відкритих терас покриті зеленню.
Розташований Greenville House за 10 хвилин їзди від центру. За дві хвилини пішки зупинки громадського транспорту — автобусів №9, №45, №144, маршрутних таксі №21, №41, №48 та трамваю №3.
Сходити за продуктами можна в магазин на першому поверсі комплексу або пройшовши пішки 9 хвилин до «АТБ», 10 хвилин до «Рукавички» та 13 хвилин до Thrash. На автомобілі за 10 хвилин можна доїхати до гіпермаркету «Ашан» та до супермаркету «Сільпо». Біля будинку також розташовані кав'ярні, кафе, кондитерські-пекарні та гастромаркет Winetime.
Для мешканців комплексу не буде проблемою підібрати дошкільний заклад в окрузі: 10 хвилин пішки до дитячого садка №73, 12 хвилин пішки до дитячого садка №42, 3 хвилини на авто до саду №134, 6 хвилин на авто до дитячих садків №69 та № 153, 8 хвилин їзди до дошкільного центру №155, дитячого садка №153 та приватного дитячого садка «Маленьке Царство». Також достатньо шкіл — в радіусі 5-10 хвилин їзди школи №31, №2, №48, №46, №66, №83, ліцей №45, школа-гімназія міжнародних відносин ім. Василя Стуса.
Дорога на тренування займатиме від 5 до 8 хвилин на авто: 5 хвилин до фітнес-клубу Malibu, 8 хвилин до фітнес-клубів Sport Life, «Малібу», «Ківі Фітнес» та жіночої фітнес-студії Fit Curves. Вийти на прогулянку або пробіжку можна в парк Горіховий гай, до якого пішки 5 хвилин.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Княгині Ольги вул.
Будинок №
100
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 559 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber