Продаж, 2 кімнатна квартира, Княгині Ольги вул., 122а, Львів, Франківський район

112.000 $
Код №:
7136
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
62 м2
Поверх
9 поверх
Поверхів будинку
11 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Княгині Ольги вул. Купити квартиру Франківський район - 62 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 2-кім. квартири Львів, вул. Кн. Ольги 122а (ЖК Ренуар Новобуд). Поверх 9/11ц., площа 62 кв.м. Будинок зданий та заселений, є право власності. Кімнати ізольовані, присутня лоджія та балкон. Індивідуальне опалення (2-х функційний котел). Квартира з якісним ремонтом.
ЖК Ренуар розташований по вул. Княгині Ольгі у Франківському районі Львова. Це майже південна околиця міста, яка вирізняється чудовою екологією та спокійним темпом життя. При цьому мікрорайон, де знаходиться комплекс, має потужну соціально-побутову інфраструктуру та зручний зв'язок з центральною частиною міста. ЖК «Ренуар» від центру Львова відділяє приблизно 7 км, які автівкою можна здолати за 15 хв, а громадським транспортом - за пів години. Біля новобудови (250-400 м) розташовані зупинки громадського транспорту, на яких зупиняються більше ніж 25 маршрутів автобусів, трамваїв та маршрутних таксі. Від ЖК зручно дістатись й до транспортних хабів: до міжнародного аеропорту «Львів» близько 15 хв автівкою, а до залізничного вокзалу - близько 20 хв автівкою чи прямою маршруткою.
За 5 хв пішки від новобудови розташовані мережеві супермаркети «Сільпо» та «АТБ», в радіусі до 1 км працює безліч різноманітних магазинів та торгових центрів, в яких можна придбати господарчі товари, одяг, взуття, побутову техніку, меблі
Поціновувачі активного способу життя зможуть відвідувати аквапарк «Пляж», до якого можна дійти за 10 хв пішки (900 м), а любителі природи - відвідувати парк «Боднарівка» та озеро Налануй, до яких лише 20 хв пішки (1,8 км).
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Княгині Ольги вул.
Будинок №
122а
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 245 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber