Продаж, 2 кімнатна квартира, Коперника Миколи вул., Львів, Галицький район

93.000 $
Код №:
5589
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
67 м2
Поверх
2 поверх
Поверхів будинку
4 поверховий
Тип будівлі
Старий фонд
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Коперника Миколи вул. Купити квартиру Галицький район - 67 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 2-кім. квартири Львів, вул. Коперника (Палац Потоцьких). Поверх 2/4ц., площа 67 кв.м. Світла, тепла. Висота стелі 3,9 м, з/б перекриття. Після ремонту, ще ніхто не проживав. Відмінна локація. Місце для паркування авто, в дворі багато камер відеоспостереження. Чудова звукоізоляція – не чути не лише сусідів, а і зокрема гучної музики під час заходів в палаці Потоцьких та галереї під час виставок. Вхід парадний зі сходової клітки через довгий коридор, вікна в двір. Сигналізація. М/п вікна, броньовані двері. Телефон, інтернет, Wi-fi. Лічильники - вода, газ, електрика. Навпроти будинку палац Потоцьких, велика територія для прогулянок, вхід вільний; поруч парк ім. І.Франка (колишній парк Костюшко).
Є підвал.
Також в ціну входять: укомплектована ванна кімната, кухонні меблі, шафа-купе з ліжком та комодом, тюлі/штори (нові), пральна машина.
У 1871 році вулицю було названо на честь великого польського астронома — Миколая Коперника. У кінці XIX сторіччя вулиця Коперника стала центральною, на ній з'явились багатоповерхові будинки, дорогі магазини. Відносна віддаленість від шуму міста, густа зелень сприяла поселенню на цій вулиці еліти. У XX сторіччі у більшій частині будівель на вулиці вже розміщувались невеликі підприємства та майстерні. Зараз через цю вулицю проходить більшість маршрутів транспорту, який йде через центральну частину міста, але за рахунок вдалого розміщення та товстих стін шум у квартирі відсутній. Будинок збудований за проектом архітектора Фридерика Баумана у 1820-х роках. Спочатку тут працювала друкарня Гоявічинського.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Коперника Миколи вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 1563 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber