Продаж, 2 кімнатна квартира, Лесі Українки вул., Львів, Галицький район

90.000 $
Код №:
6205
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
52 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
3 поверховий
Тип будівлі
Австрія
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Лесі Українки вул. Купити квартиру Галицький район - 52 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 2-кім. квартири Львів, вул. Лесі Українки (Памятка Архітектури). Поверх 3/3ц., площа 52 кв.м. З видом на Високий Замок. Вхід окремий з під'їзду. Над квартирою високе горище. Є вихід на балкон.
Будинок в доброму стані: дах не протікає), вікна нові.
 
Чотириповерховий мурований житловий будинок, споруджений наприкінці XVIІ ст. – елемент забудови колишнього вірменського кварталу. Будинок є частиною давньої Резиденції вірменських вікаріїв, у ньому до 1940 р. існував вірменський побожний банк “Mons Pius”. Сьогодні це пам'ятка архітектури і містобудування національного значення (ох.№1289). У партерових приміщеннях влаштовано ресторан із музейною експозицією, присвяченою львівським вірменам та ресторанній справі.
 
Будинок є частиною колишнього вірменського кварталу Львова. Розташований на північному сході від будівлі кафедрального собору. Є одним із трьох будинків (№№ 10, 12, 14), що виходять фасадами на вул. Лесі Українки, Вірменський провулок. Всі ці будівлі у XVII–XVIII ст. належали вірменській католицькій громаді.
 
Будинок цегляний, з використанням білокам’яного мурування, чотириповерховий, з підвалами, видовжений з півночі на південь. Посередині – мініатюрне подвір’я-колодязь. 
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Лесі Українки вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 960 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber